Obnoviť stránku

ASUS DSL-AC68

4,6 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-AC68

Jedno zariadenie, dve funkcie

Pri zariadeniach DSL-AC68 si používatelia môžu vybrať medzi pripojeniami DSL alebo Ethernet WAN, preto ho možno používať ako DSL modem a bezdrôtový router alebo ako samostatný bezdrôtový router. Režim použitia môžete zvoliť tak, aby vyhovoval vašim potrebám. Jediným zariadením tak nahradíte dve iné, ktoré by spotrebovali oveľa viac energie a zaberali o dosť viac miesta na pracovnom stole. DSL-AC68 si bez problémov poradí so základným prostredím domácej siete aj pokročilejšími bezdrôtovými sieťami.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Dva procesory sú zárukou rýchleho a stabilného pripojenia

DSL-AC68 využíva dva procesory, a preto poskytuje nielen vysoký výkon, ale tiež vynikajúcu flexibilitu. Každý z dvojice procesorov optimalizuje jeden typ pripojenia. Vďaka oddeleniu káblového VDSL/ADSL a bezdrôtového pripojenia k sieti do dvoch výpočtových modulov s vlastným špecializovaným procesorom dosahuje router DSL-AC68 pre oba typy pripojenia maximálny výkon bez kompromisov.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

AiRadar poskytuje 150 % pokrytie Wi-Fi

Funkcia ASUS AiRadar inteligentne zvyšuje intenzitu bezdrôtového signálu pomocou presného smerového zosilňovača signálu. Router DSL-AC68 využíva tri externé antény s vysokým ziskom a technológiou na univerzálne prispôsobenie vyžarovacieho diagramu na detekciu polohy bezdrôtových zariadení a tvarovanie prenosov, aby boli optimalizované na najrýchlejšie a najstabilnejšie pripojenie.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Najvyššie rýchlosti rozhrania USB

Bezdrôtový modem router ASUS DSL-AC68 je vybavený portom USB 3.0. USB 3.0 ponúka až desaťkrát rýchlejší prenos dát ako rozhranie USB 2.0. Jednoduchú a rýchlu prevádzku serverových funkcií FTP, HTTP a UPnP, spoločne so sprístupnením pripojenia 3G/4G a vzdialeným prístupom k súborom či prehrávaniu obsahu z celého množstva kompatibilných zariadení pomocou funkcie ASUS AiDisk.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Podpora VPN servera a klienta VPN

Router DSL-AC68 ponúka jednoduché nastavenie servera VPN a klienta VPN pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo na internet. S routrom DSL-AC68 môžete ľahko nastaviť server VPN s podporou protokolov PPTP a OpenVPN bez toho, aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný server VPN. DSL-AC68 tiež dokáže premeniť vaše zariadenia pripojené k sieti na klientov VPN, a to prostredníctvom protokolov PPTP a L2TP, bez toho aby na každý z nich bolo potrebné inštalovať softvér VPN.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Optimalizácia s rozhraním ASUSWRT

V intuitívnom používateľskom rozhraní ASUSWRT môžete na jedinom mieste ľahko vykonávať všetky činnosti týkajúce sa nastavenia, monitorovania a správy siete. Intuitívne grafické rozhranie ASUSWRT routeru DSL-AC68 je rozšírené o mnohé špeciálne vylepšenia súvisiace s pripojením ADSL, medzi ktoré patrí napríklad nástroj na meranie odstupu signálu, napomáhajúci monitorovať stabilitu ADSL pripojenia.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

AiCloud

ASUS AiCloud ponúka najucelenejšiu, najprístupnejšiu a najbezpečnejšiu cloudovú platformu. Ide o bezplatnú aplikáciu pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android, ktorá umožňuje jednoduchú synchronizáciu, sprístupnenie, streaming a prístup k celému obsahu úplne odkiaľkoľvek.  Sprístupňovanie je ľahšie ako kedykoľvek predtým vďaka bezpečným odkazom, ktoré možno posielať prostredníctvom e-mailov, správ SMS aj ďalšími spôsobmi.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Najrýchlejšia Wi-Fi AC na svete

Router DSL-AC68 je vybavený novou čipovou súpravou 802.11ac Broadcom s technológiou Wi-Fi 5. generácie. V porovnaní so súčasným štandardom 802.11n ponúka RT-AC66W v pásme 5 GHz rýchlosť až 1,3 Gb/s, čo je 3× viac ako pri 802.11n. Širšie prenosové pásmo znamená viac priestoru na vašu domácu multimediálnu zábavu.

 VDSL2 modem ASUS DSL-AC68

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 900 Mb/s

Konektory

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Typ

Typ ADSL
Kód:  NM022p5
Produktové číslo:  90IG00V1-BM3G00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17