Obnoviť stránku

ASUS DSL-AC52U

4,5 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-AC52U

Najnovšia technológia zaisťujúca maximálnu rýchlosť pripojenia

ASUS DSL-AC52U je ADSL/VDSL modemový WiFi router, ktorý podporuje štandard 802.11ac a ponúka celkovú rýchlosť prenosu dát v dvoch pásmach až 733 Mb/s. V pásme 5 GHz zaisťuje štandard 802.11ac rýchlosť bezdrôtového prenosu až 433 Mb/s a v pásme 2,4 GHz poskytuje štandard 802.11n rýchlosť až 300 Mb/s. Zariadenie je kompatibilné s technológiami ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 a službami využívajúcimi optické i klasické káble.


Väčšia stabilita a dosah signálu

ASUS AiRadar inteligentne zvyšuje výkon bezdrôtového signálu pomocou jedinečnej funkcie na jemné doladenie ASUS RF Fine-tuning. Výsledkom je širšie pokrytie, dynamické zvýšenie rýchlosti dátových prenosov a lepšia stabilita.


Maximálna flexibilita

Router DSL-AC52U ponúka niekoľko spôsobov pripojenia na internet. Na výber máte DSL, Ethernet alebo 3G/4G LTE (vyžaduje kompatibilný USB dongle). Zariadenie môžete podľa potreby používať ako DSL modem s WiFi routerom alebo ako samostatný WiFi router. Vďaka možnosti rýchleho prepínania medzi jednotlivými pripojeniami, ak jedno z nich zlyhá, alebo možnosti kombinovať niekoľko pripojení na väčšiu šírku pásma, je ideálnym riešením na spoľahlivé a vždy dostupné pripojenie k internetu.


Gigabitový internet s hardvérovým NAT

Router DSL-AC52U je vybavený výkonným hardvérovým modulom na akceleráciu NAT a integrovaným gigabitovým Ethernetom. Vďaka tomu budete môcť využívať plný gigabitový výkon. Priepustnosť medzi WAN a LAN činí viac ako 900 Mb/s, čo je 4,5× viac ako pri tradičných gigabitových routeroch so softvérovým NAT. Riziko spomalenia vysokorýchlostného pripojenia na internet je tak prakticky nulové.


Dokonalá kontrola a optimalizácia

V intuitívnom užívateľskom rozhraní DSL-ASUSWRT nájdete všetky aplikácie potrebné na nastavenie, monitorovanie a správu siete, na jednom mieste . Zbrusu nové rozhranie vám umožní spravovať všetky adaptéry a nastavenia prostredníctvom jediného grafického panela. Taktiež aktualizácie môžete vykonávať jediným kliknutím.


ASUS AiCloud - Váš svet vždy po ruke

Vďaka službe ASUS AiCloud budete mať svoje dáta vždy po ruke - stačí len prístup k internetovému pripojeniu. Prepája vašu domácu sieť s on-line úložiskom WebStorage, ku ktorému získate prístup cez mobilnú aplikáciu AiCloud v smartfóne s operačným systémom iOS alebo Android alebo prostredníctvom prispôsobenej adresy URL vo webovom prehliadači.


Sťahujte a streamujte odkiaľkoľvek

Vďaka aplikácii Download Master a vylepšenému multimediálnemu serveru môžete na kompatibilných zariadeniach, ako sú napríklad PC, tablety, konzoly PS4, Xbox alebo inteligentné TV, sťahovať a streamovať multimediálne súbory zo zariadení pripojených k routeru cez USB. Download Master dokáže sťahovať súbory, aj keď je počítač vypnutý. Sťahované súbory tak môžete spravovať a monitorovať na diaľku.


Podpora VPN servera a VPN klienta

Asus DSL-AC52U ponúka jednoduché nastavenie VPN servera a VPN klienta na zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo internetu. Server VPN s podporou protokolu PPTP/OpenVPN môžete ľahko nastaviť, bez toho aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný VPN server. Router DSL-AC52U tiež dokáže premeniť zariadenia pripojené k sieti na VPN klientov, prostredníctvom protokolov PPTP/L2TP a OpenVPN bez nutnosti inštalovať ďalší VPN softvér.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 733 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Rozhranie

USB funkcie Print Server

Typ

Typ ADSL
Kód:  NM022p3n
Produktové číslo:  90IG02B0-BM3100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13