Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS DSL-AC51

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-AC51

Dvojpásmový ADSL/VDSL WiFi router ASUS DSL-AC51

ASUS DSL-AC51 je ADSL/VDSL modemový WiFi router, ktorý podporuje štandard 802.11ac a ponúka celkovú rýchlosť prenosu dát v dvoch pásmach až 733 Mb/s. V pásme 5 GHz zaisťuje štandard 802.11ac rýchlosť bezdrôtového prenosu až 433 Mb/s a v pásme 2,4 GHz poskytuje štandard 802.11n rýchlosť až 300 Mb/s. Zariadenie je kompatibilné s technológiami ADSL2/2+, ADSL, VDSL2. Navyše je možné využiť router aj ako samostatný prístupový bod.

Flexibilné využitie

Router DSL-AC51 ponúka niekoľko spôsobov pripojenia k internetu a zariadenia môžete podľa potreby používať ako DSL modem s WiFi routerom alebo ako samostatný WiFi router. Vďaka možnosti rýchleho prepínania medzi jednotlivými pripojeniami, ak jedno z nich zlyhá alebo možnosti kombinovať niekoľko pripojení pre väčšiu šírku pásma, je ASUS DSL-AC51 ideálnym riešením pre spoľahlivé a vždy dostupné pripojenie k internetu.

Maximálna stabilita aj dosah WiFi signálu

ASUS DSL-AC51 disponuje technológiou ASUS AiRadar, ktorá inteligentne zvyšuje výkon bezdrôtového signálu. Výsledkom tak bude širšie pokrytie, dynamické zvýšenie rýchlosti dátových prenosov a lepšia stabilita.

ASUS DSL-AC51

Aplikácia ASUS Router

V dnešnom svete mobilných technológií je kontrola nad vašou sieťou prostredníctvom aplikácie dôležitejšia ako inokedy. Nová aplikácia ASUS Router je postavená tak, aby bola intuitívna a zároveň robustná, čo vám umožní nastaviť router ASUS DSL-AC51, spravovať sieťovú prevádzku alebo diagnostikovať problémy s pripojením.

ASUS DSL-AC51

Oddelená WiFi pre návštevy

Domáca WiFi sieť by mala byť zabezpečená kvalitným heslom, ktoré však rozhodne nebudete chcieť oznamovať každej návšteve. Preto ASUS DSL-AC51 umožní využívať špeciálne obmedzenú WiFi sieť s vlastnými prístupovými údajmi.

ASUS DSL-AC51

Podpora VPN

Asus DSL-AC51 ponúka jednoduché nastavenie VPN servera a VPN klienta pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo k internetu. Server VPN s podporou protokolu PPTP/OpenVPN možno ľahko nastaviť bez toho, aby bolo potrebné používať platené služby VPN alebo samostatný VPN server.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 433 Mb/s

Konektory

WAN

Rozhranie

Pokročilé funkcie VPN

Typ

Typ ADSL, VDSL
Kód:  NM022p3k
Produktové číslo:  90IG0471-BO3100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01