Obnoviť stránku

ASUS Chromebox M067U Midnight Blue

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Chromebox M067U Midnight Blue

Jednoduchší a inteligentnejší digitálny život

ASUS Chromebox môže slúžiť ako dátové centrum pre váš stolný počítač, telefón alebo tablet s možnosťou trvalého prístupu k požadovaným súborom vrátane vašich obľúbených služieb Google. Bezplatné 100GB úložisko v službe Disk Google * zaisťuje neustály prístup k vašim dátam v cloude. Stačí sa len prihlásiť k vášmu účtu Gmail, kedykoľvek a kdekoľvek potrebujete.

 Jednoduchosť

Najlepší počítač so systémom Chrome OS

ASUS Chromebox môžete začať používať ihneď po vybalení, ponúka integrovanú ochranu proti vírusom a malwaru, a priebežné zlepšovanie funkcií prostredníctvom aktualizácií. Možno ho spustiť v priebehu niekoľkých sekúnd, takže ihneď môžete zobraziť svoje obľúbené webové stránky alebo začať pracovať s aplikáciami. Využíva výkonný procesor umožňujúci rýchly multitasking a ponúka široké možnosti pripojenia, ktoré vám umožnia vybrať si vlastnú veľkosť obrazovky, pripojiť niekoľko monitorov súčasne alebo dokonca upevniť Chromebox k monitoru alebo HD televízoru podporujúcemu štandard VESA.

 Systém Chrome OS

Malý, tenký a kompaktný

ASUS Chromebox s rozmermi len 124 × 124 × 42 mm je najmenším zariadením so systémom Chrome OS na svete. Vďaka svojmu tenkému a kompaktnému prevedeniu sa bude vynímať na ktoromkoľvek mieste v domácnosti.

 Rozmery

Pútavejšie prehliadanie webu

Posaďte sa a užívajte si zábavu pri surfovaní na webe, prezeraní fotografií uložených na karte SD a sledovaní videí v rozlíšení až 4K UHD * prostredníctvom zariadenia ASUS Chromebox.

 Web

Výkonné funkcie

ASUS Chromebox ponúka dvojpásmové rozhranie Wi-Fi 802.11 a/b/g/n zaisťujúce mimoriadne rýchle prehliadanie webu a vykonávanie iných on-line aktivít. Obsahuje štyri porty USB 3.0, rozhranie Bluetooth 4.0 a čítačku kariet SD, ktoré uľahčujú každodenné činnosti, ako napríklad prenos súborov, fotografií alebo iných multimédií. Výstupy HDMI a DisplayPort umožňujú pripojenie dvoch monitorov a rozšírenie plochy pre prácu alebo zábavu.

 Výkonné funkcie

Jednoduché zálohovanie a správa fotografií

ASUS Chromebox umožňuje jednoduché zálohovanie fotografií. Stačí jednoducho vložiť kartu SD do vstavanej čítačky kariet SD a vďaka službe Google+ sa vaše fotografie automaticky načítajú a zálohujú.

 Jednoduché zálohovanie

Obchod Chrome ponúka jednoduchý prístup k tisícom aplikácií

Intuitívne rozhranie Chrome OS zaisťuje prístup k desiatkam tisíc aplikácií Chrome, ktoré možno stiahnuť z webového obchodu Chrome.

 Obchod Chrome

Pohodlné používanie on-line aj off-line

Vďaka širokej ponuke off-line aplikácií môžete na zariadení ASUS Chromebox upravovať dokumenty, hrať hry a používať obľúbené aplikácie bez pripojenia na internet.

 On-line aj off-line
Kód:  TA225f8b
Produktové číslo:  90MS0052-M00670
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07