Obnoviť stránku

ASUS Cerberus Arctic

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Cerberus Arctic

Špičkové počúvanie bez rušivých zvukov okolia

Ak sa chcete pri hraní hier tešiť z víťazstva, potrebujete to najlepšie vybavenie. Slúchadlá Cerberus vám pomôžu zvíťaziť v každej situácii - a navyše sú ideálne taktiež pre každodenné použitie! Slúchadlá Cerberus vám po pripojení k stolnému počítaču, notebooku alebo inteligentnému zariadeniu ponúknu úchvatný zvuk plný prekreslených detailov a výrazných basov. Vždy a všade.


Veľké 60mm neodymové meniče

Veľké 60mm neodymové meniče

Bezkonkurenčný výkon a presnosť zvukového podania

Ak ste doteraz nezažili impozantný zvuk 60mm neodymových meničov, potom budete pri počúvaní cez slúchadlá Cerberus uchvátení - majú absolútne dokonalý prednes, ktorý si jednoducho zamilujete. Pri hraní hier počujete každý výstrel a kroky blížiacich sa nepriateľov odhalíte s úplnou istotou.
Pri počúvaní hudby sa môžete tešiť na verné priestorové podanie, hovorené slovo vás prekvapí svojou čistotou a zrozumiteľnosťou a soundtrack k filmu bude znieť neobyčajne realisticky.


Vychutnajte si nerušené počúvanie hudby

Slúchadlá Cerberus sú vybavené 100mm polstrovanými náušníkmi, ktoré účinne tlmia okolitý hluk. Môžete si preto užívať počúvanie, bez toho aby vás rušili okolité zvuky. Pri návrhu slúchadiel Cerberus sa nezabudlo ani na komfort: vďaka priedušnému polstrovaniu a optimálnej sile prítlaku hlavového mostu vás tieto slúchadlá zahrnú pohodlím aj pri dlhodobom používaní.

Pohodlné nosenie

pohodlné nosenie


Detail

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Inteligentne riešený mikrofón

Ideálne pre hranie hier i mobilné zariadenia

So slúchadlami Cerberus nemusíte riešiť kompatibilitu, môžete ich rovno pripojiť k svojmu zariadeniu. Základnú dĺžku slúchadlového kábla 1,2 m možno pomocou priloženého predlžovacieho kábla zväčšiť o ďalších 1,3 m.
Predlžovací kábel je vybavený samostatnými konektormi pre slúchadlá a mikrofón. Získate tak celkovú dĺžku kábla 2,5 m a záruku úplnej kompatibility. Odnímateľný mikrofón oceníte najmä pri hraní hier - vždy vás bude perfektne počuť.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  NM351e1
Produktové číslo:  90YH0062-B1UA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18