Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ASUS ARESIII-8GD5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ARESIII-8GD5

Kráľ medzi svojimi

Limitovaná edícia grafickej karty AMD Radeon R9 290x označená ako ASUS ARES III. Tento exkluzívny model ponúkne maximálny výkon a vykúzli úsmev na tvári všetkým nadšencom počítačových hier. S touto kartou vás nič nezastaví!
Teraz však spozornite! Dômyselne navrhnutá a starostlivo vyrobená karta ASUS ARES III bude vyrobená len v limitovanom počte iba 500 jednotlivo očíslovaných kusov. Ide teda o pekný zberateľský kúsok.

Kľúčové vlastnosti

  • Limitovaná edícia vrcholného modelu od AMD
  • Vodou chladené komponenty
  • 2 grafické procesory pretaktované od výroby
  • 8 GB rýchlej pamäte GDDR5
  • Vybrané komponenty pre dlhšiu životnosť
  • 1024-bitové rozhranie

Takmer neobmedzený výkon

Karta sa pýši mimoriadnym výkonom a má prečo. Využíva totiž dvojicu grafických procesorov AMD Radeon R9 290x pod označením Hawaii XT, ktoré sú od výroby pretaktované na 1030 MHz. Spoločne s ohromnou kapacitou vlastnej pamäte 8 GB GDDR5 pracujúcej na frekvencii 5000 MHz dosahuje o 15 % vyšší výkon než konkurenčný GTX Titan Z.

Ultra účinné chladenie

Samotná karta zaujme majstrovským spracovaním, ktoré sa vyznačuje elegantným blokom vodného chladenia. ASUS si dal s výrobou naozaj záležať a k prémiovému vzhľadu pridal ručne opracované detaily. Netreba vysvetľovať, že karta je určená výhradne pre herné zostavy s vodou chladeným systémom. Vďaka tomu dosahuje až o 25 % nižšie prevádzkové teploty s porovnaním referenčného modelu.

Len to najlepšie

Pre takto zaujímavú kartu boli vybrané len tie najlepšie komponenty. Uznávaná technológia DIGI + VRM prináša 16-fázovú reguláciu digitálneho systému napájania. Zatiaľ čo technológia Super Alloy Power s kondenzátormi Black Metallic so životnosťou 10 tisíc hodín, pevným jadrom a odolnými tranzistormi MOFSET znesie výrazne väčšie zaťaženie a vyššie teploty. Výsledkom je vysoko stabilná grafická karta predurčená na extrémne taktovanie.

Nástroj pre ladenie

Nechýba ani pridávaný nástroj pre ladenie výkonu. GPU Tweak zobrazuje aktuálny stav grafickej karty a umožní jednoduché nastavenie taktu, napätia nie spotreby energie v reálnom čase. Pretaktovanie sa stáva dokonale pohodlným a bezpečným. V dnešnej dobe je stále obľúbenejšie zdieľať vaše hranie hier on-line. Preto je tu pripravený jednoduchý program na streamovanie s mnohými užitočnými funkciami, ako je pridanie obrázku, textu a ďalších objektov priamo do videa.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 144 mm
Výška 21 mm
Hĺbka 300 mm

Čip

Modelové označenie R9 290X
Počet stream procesorov 2 816×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Šírka zbernice 1 024-Bit

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 030 MHz
Frekvencia pamäte 5 000 MHz (5 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča S vodným blokom
Kód:  EC571q1
Produktové číslo:  90YV05E0-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12