Obnoviť stránku

ASUS AM1M-A

4,7 45 hodnotení
23,48 €

ASUS AM1M-A

Základná doska ASUS AM1M-A so socketom AM1 je model vhodný predovšetkým do kancelárskych a menej výkonných zostáv. Poskytne dostatočne výkonný a spoľahlivý základ zostavy, navyše s úspornou prevádzkou. Pre operačnú pamäť DDR3 sú pripravené 2 sloty v jednokanálovom režime. O produkciu zvuku sa stará 8-kanálový zvukový čip Realtek ALC887. Z pohľadu konektivity je doska vybavená veľmi slušne, umožňuje pripojiť8 zariadení cez USB 2.0 a 4 cez USB 3.0.

Originálne spracovaný grafický UEFI BIOS, ktorý možno ovládať aj myšou ponúka veľa možností nastavenia, či už ide o prioritu bootovania zariadení alebo testovanie pamäte RAM. Doska vyniká plne digitálnym napájaním DIGI+ VRM a funkciou pre riadenie šírky pásma sieťového pripojenia Network iControl. ASUS 5X Protection zaručuje využitie vysoko kvalitných komponentov a vysokú stabilitu systému. Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad aplikáciu AI Suite 3, ktorá umožní jedným kliknutím spravovať napájanie dosky, ovládať chladenie, hladinu hluku a meniť takt procesora.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM1
Čipset Podľa procesora

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC344r1
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  90MB0IR0-M0EAY1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19