Obnoviť stránku

ASUS Aglaia Carry Sleeve - 11,3", fialové

5 1 hodnotení

ASUS Aglaia Carry Sleeve - 11,3", fialové

Elegantná taška pre štýlové nosenie vášho notebooku, ktorú uvítajú ako doplnok cestovania najmä dámy prenášajúce svoju mobilnú kanceláriu. Do vnútorného polstrovaného vrecka sa zmest väčšina modelov s uhlopriečkou obrazovky do 11,3".

Drobné osobné potreby uložíte do dvoch predných vreciek a nechýba dostatok priestoru pre zdroj napájania, kabeláž, drobné periférie a pod. Taška je vyrobená z kvalitného nylonu s vysokokvalitnou povrchovou úpravou, takže bezproblémovo vydrží každodennú službu. Vodovzdorná konštrukcia s nízkou hmotnosťou, pevným polstrovaním EVA a voštinovým vzorom tlmiacim nárazy, zaistia perfektnú ochranu pre vaše zariadenie, či už je to notebook, tablet, mobilný telefón, alebo aj všetko dohromady.

Na nosenie sú určené polstrované uši.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 11,3"
Materiál:
Nylon
Rozmery:
325 × 305 × 30mm
Hmotnosť:
cca 0,22 kg
Farba:
Fialová

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 3 cm
Šírka 32,5 cm
Výška 30,5 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 11,3 "

Farba

Farba Fialová
Kód:  NA736b7b
Produktové číslo:  90XB0250-BSL010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04