Obnoviť stránku

ASUS Aglaia Carry Bag 15.6" fialová

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Aglaia Carry Bag 15.6" fialová

Elegantná brašňa pre štýlové nosenie vášho notebooku, ktorú uvítajú ako doplnok cestovania najmä dámy, ale aj páni prenášajúci svoju mobilnú kanceláriu. Do vnútornej vypodloženej časti taška pojme väčšinu modelov s uhlopriečkou obrazovky do 15,6".

Drobné osobné potreby uložíte do oddeleného vrecka a nechýba dostatok priestoru pre zdroj napájania, kabeláže, drobnej periférie a ďalšie. Taška je vyrobená z kvalitného nylonu s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou, takže bezproblémovo vydrží každodennú službu. Vodoodolná konštrukcia s nízkou hmotnosťou vybavená pevným prešívaním EVA tlmiacim nárazy zaistí perfektnú ochranu pre vaše zariadenie, či už je to notebook, tablet, mobilný telefón, alebo všetko dohromady.

Ponúka odolný nastaviteľný popruh, ktorý umožňuje komfortné nosenie na ramene. Okrem toho sú na tele rukoväte, ktoré možno pri nepoužívaní prakticky zasunúť do brašne.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 15,6"
Materiál:
Nylon
Rozmery:
Vnútorné: 390 x 355 x 33mm
Vonkajšie: 400 x 365 x 43mm
Hmotnosť:
cca 0,45 kg
Farba:
Fialová

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 4,3 cm
Šírka 40 cm
Výška 36,5 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Fialová
Kód:  NA738k1b
Produktové číslo:  90XB0250-BBA010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18