Obnoviť stránku

ASROCK Z270 Taichi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Z270 Taichi

Pokiaľ chcete nabušenú hernú mašinu, potrebujete ju postaviť z tých najlepších možných komponentov. A najlepšie je začať od piky. Špičkový základ pre takúto zostavu poskytne doska ASROCK Z270 Taichi, vďaka ktorej vo vašej skrini vznikne výkonný počítač, ktorý si ľahko poradí s najnovšími hrami, profesionálnymi grafickými programami a náročnými multimediálnymi aplikáciami. V súčasnej dobe sú na také úlohy najvhodnejšie procesory Intel siedmej generácie Kaby Lake, z ktorých dostanete úplné maximum. 

Kľúčové vlastnosti

  • Základná doska s čipsetom Z270 pre extrémne výkonné počítače
  • Podporuje najmodernejšie procesory Intel Kaby Lake
  • Umožňuje pripojiť aj profesionálne grafické karty v režimoch 4-Way SLI a 4-Way CrossFireX
  • Osadená portamy na najrýchlejší dátové prenosy
  • Prispôsobená k experimentom s pretaktovaním
  • Zabudovaná zvuková karta štúdiovej kvality
  • Integrované rozhranie WiFi a Bluetooth v4.0
  • Podpora podsvietenia AURA RGB LED
  • Chránená pred prepätím i vlhkosťou

Na výkonovej špici

Základná doska ASRock Z270 Taichi je nielen špičkovým kusom technológie, ale takisto bude vďaka RGB LED osvieteniu skvele vyzerať v počítačovej skrini s priehľadnouu bočnicou. Keďže je táto základná doska určená pre extrémne výkonné počítače, je vybavená adekvátnymi technológiami. Okrem pätice Socket 1151 na procesory Intel Kaby Lake je osadená aj štyrmi slotmi na pamäte najnovšieho typu DDR4 pracujúcich na frekvencii až 3 733 MHz. Na grafické karty sú pripravené štyri sloty PCIe 3.0 x16, ktoré podporujú zapojenie grafických kariet v režime 4-Way SLI a 4-Way CrossFireX. 

Bleskový prenos dát a dokonalý zvuk

O bleskovo rýchle dátové toky sa okrem klasických konektorov SATA a SATA Express starajú aj porty Ultra M.2, ktorých priepustnosť dosahuje až neuveriteľných 32 Gb/sTo zodpovedá prenosu obsahu jedného DVD za jedinú sekundu. Pozadu nebudú ani periférie, a to vďaka zabudovaným portom USB 3.1 typu C. Vysoko nadštandardná je aj kvalita zvukovej karty. Tá sa pýši fantasticky čistým a verným zvukom, čo je zásluhou ako skvelého elektromagnetického odtienenia, tak i vynikajúcich prevodníkov a zosilňovačov. 

Úplne spoľahlivé pripojenie

Na slabý WiFi signál a stagnujúci internet nie je pri hraní čas, preto je doska doplnená o802.11ac WiFi, umožňujúca súbežnú prevádzku v pásme 2,4 GHz a 5 GHz. Ak preferujete pripojenie cez kábel, je tu pripravená duálna gigabitová sieťovka od Intelu s funkciou Teaming.

Precízne spracovanie

ASRock Z270 Taichi je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú čo najefektívnejšie využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už pri napájaní. Pretože sa počíta s extrémnym zaťažením celého systému, sú navyše všetky potenciálne tepelne namáhané časti základnej dosky chladené účinnými pasívnymi chladičmi.

Veľmi praktický je tzv. I/O Armor, teda kryt zadného bloku konektorov. Ten zaisťuje ich ochranu pred poškodením statickou elektrinou aj neopatrnou manipuláciou. Dopĺňa ho ochrana pred prepätím, takže váš počítač bude v bezpečí aj pri búrkach. Unikátna je tiež stavba samotnéej PCB dosky. Oproti bežným variantom je jeho vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do nej nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z270

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III 10×
Kód:  AS031d9h
Produktové číslo:  Z270 Taichi
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12