Obnoviť stránku

ASROCK Z170 EXTREME4+

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Z170 EXTREME4+

Postavte si výkonný počítač, ktorý si ľahko poradí s najnovšími hrami, profesionálnymi grafickými programami a náročnými multimediálnymi aplikáciami. V súčasnej dobe sú pre také úlohy najvhodnejšie procesory Intel šiestej generácie, teda radu Skylake. Aby ste z nich dostali maximum, prichádza spoločnosť ASRock so špičkovou základnou doskou Z170 Extreme4+.

Kľúčové vlastnosti

  • Základná doska pre extrémne výkonné počítače
  • Podporuje najmodernejšie procesory Intel Skylake
  • Umožňuje pripojiť aj profesionálne grafické karty
  • Osadená portami na najrýchlejšie dátové prenosy
  • Uspôsobená k experimentom s pretaktovaním
  • Zabudovaná zvuková karta štúdiovej kvality
  • Chránená pred prepätím i vlhkosťou
  • Externý panel s portami USB 3.1 typu A aj C

Základná doska pre najvýkonnejšie počítače

Pretože je ASRock Z170 Extreme4 + koncipovaná ako základná doska pre extrémne výkonné počítače, je vybavená adekvátnymi technológiami. Okrem pätice Socket 1151 pre procesory Intel Skylake je osadená aj štyrmi slotmi pre pamäte najnovšieho typu DDR4 pracujúce na frekvencii až 3200 MHz. Pre grafické karty sú pripravené tri sloty PCIe 3.0 x16, ktoré podporujú aj profesionálne modely ako Nvidia Quadro a AMD FirePro.

O bleskovo rýchle dátové toky sa okrem klasických konektorov SATA a SATA Express starajú aj porty Ultra M.2, ktorých priepustnosť dosahuje až neuveriteľných 32 Gb/s. To zodpovedá prenosu obsahu jedného DVD za jedinú sekundu. Na rýchlu sieťovú komunikáciu je pripravená integrovaná karta Intel LAN. Pozadu nebudú ani periférie, a to vďaka zabudovaným portom USB 3.1 typu A aj C. Nájdete ich ako na zadnom bloku konektorov, tak aj na samostatnom externom panely.

Keby vám ani vyššie uvedené nestačilo, môžete prostredníctvom dodávaných aplikácií experimentovať do najmenších detailov s pretaktovaním celého systému.

Dokonalé spracovanie aj v tých najmenších detailoch

ASRock Z170 Extreme4 + je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú čo najefektívnejšie využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už pri napájaní. To poskytuje stabilný a silný zdroj energie, pričom minimalizuje elektromagnetický šum a akumuláciu tepla. Pretože sa počíta s extrémnym zaťažením celého systému, sú navyše všetky potenciálne tepelne namáhané časti základnej dosky chladené účinnými pasívnymi chladičmi.

Veľmi praktický je tzv. I/O Armor, teda kryt zadného bloku konektorov. Ten zaisťuje ich ochranu pred poškodením statickou elektrinou i neopatrnou manipuláciou. Doplňuje ho ochrana pred prepätím, takže váš počítač bude v bezpečí aj pri búrkach. Unikátna je tiež stavba samotné PCB dosky. Oproti bežným variantom je jeho vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do nej nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

Zvuk štúdiovej kvality

Vysoko nadštandardná je aj kvalita zabudovanej zvukové karty. Tá sa chváli čistým a verným zvukom, čo je zásluhou ako skvelého elektromagnetického odtienenia, tak aj vynikajúcich prevodníkov a zosilňovačov. Jeho špičkový odstup šumu od signálu s hodnotou 115 dB a podpora slúchadiel s impedanciou až 600 Ohmov vám zaistí, že pri hraní budete počuť aj tie najtichšie prejavy súperov.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z170

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031d7b1
Produktové číslo:  Z170 EXTREME4+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09