Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASRock X570M PRO4

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASRock X570M PRO4

Plánujete si postaviť novú počítačovú zostavu, v ktorej by rozhodne nemal chýbať najnovší procesor AMD Ryzen 3000? V tom prípade budete potrebovať čipset X570, a tým je práve vybavená ASROCK X570 Pro4. Základná doska kompaktného formátu mATX si poradí s najnovšími hrami, profesionálnymi grafickými programami a náročnými multimediálnymi aplikáciami, takže sa môžete spoľahnúť na optimálny výkon vo všetkých uvedených situáciách. Samozrejmosťou je podpora štandardu PCI Express 4.0.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASROCK X570 Pro4

  • ASROCK X570 Pro4 je určená aj pre výkonné počítače
  • Podporuje procesory AMD Ryzen 2. a 3. generácie
  • Osadená portmi USB 3.2 Gen2 na najrýchlejšie dátové prenosy
  • Dva sloty PCIe 4.0 × 16 na zapojenie grafických kariet v režime AMD Quad CrossFireX či CrossFireX
  • Doska je chránená pred prepätím i vlhkosťou
  • Rýchly prenos dát vďaka konektoru M.2
  • Základná doska podporuje pamäte DDR4 s frekvenciou až 4 200 MHz (OC)
  • Doska formátu mATX

Ideálna základná doska pre výkonné počítače

Základná doska ASROCK X570 Pro4 je koncipovaná pre výkonné pracovné stanice a herné zostavy, teda je vybavená adekvátnymi technológiami. Okrem pätice AMD AM4 pre procesory AMD Ryzen je osadená aj slotmi pre pamäte typu DDR4 pracujúce na frekvencii až 4 200 MHz (OC). Pre grafické karty sú potom na základnej doske pripravené dva sloty PCIe 3.0 × 16. Tie môžete zapojiť v režime AMD CrossFireX, vďaka čomu si hry môžete vychutnať až do posledného pixelu. 

Rýchly prenos dát

O bleskovo rýchle dátové toky sa v X570 Pro4 okrem konektorov SATA III starajú aj M.2 porty, ktorých priepustnosť dosahuje až neuveriteľných 64 Gb / s. To zodpovedá prenosu obsahu jedného DVD za zlomok jedinej sekundy. Na rýchlu sieťovú komunikáciu je na základnej doske pripravená integrovaná LAN karta. Pozadu nebudú ani periférie, a to vďaka zabudovaným portom USB 3.2. Chýbať nesmie ani moderný port budúcnosti USB 3.2 typu C.

Dokonalé spracovanie aj v tých najmenších detailoch

Základná doska ASROCK X570 Pro4 je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú čo najefektívnejšie využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už pri napájaní. To poskytuje stabilný a silný zdroj energie, pričom minimalizuje elektromagnetický šum a akumuláciu tepla. Veľmi praktická je zabudovaná ochrana pred prepätím. Tá zaistí, aby bol váš počítač v bezpečí napríklad pri búrkach. Unikátna je tiež stavba samotnej PCB dosky. Oproti bežným variantom je jej vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do základnej dosky nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1200

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AS292a4
Produktové číslo:  X570M PRO4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06