Obnoviť stránku

ASROCK X570 Taichi

3,9 6 hodnotení
288,90 €

ASROCK X570 Taichi

ASRock predstavuje hernú základnú dosku s čipovou sadou X570, ktorá je určená predovšetkým pre najnáročnejších herných nadšencov. Celkom nový chipset AMD X570 prináša okrem iného podporu procesorov AMD RYZEN 3000. Výbava základnej dosky obsahuje všetky moderné technológie – prítomné sú PCI Express 4.0 sloty pre grafické karty s podporou NVIDIA Quad SLI a AMD CrossFire na zapojenie viacerých grafických kariet. Ďalej ponúkne ASRock X570 Taichi dostatok SATA III konektorov, vysokorýchlostné USB-C a štyri sloty pre pamäte DDR4 do frekvencie až 4 666 MHz.

Kľúčové vlastnosti ASRock X570 Taichi

  • Základná ATX doska pre náročných hráčov
  • Chipset AMD X570 pre procesory AMD Ryzen 3000
  • Vylepšené sloty PCI-E Steel & odolné súčiastky Super Alloy
  • NVIDIA Quad SLI & AMD Quad CrossFireX – zapojenie viacerých grafických kariet naraz
  • Duálne rozhranie M.2 Hyper
  • 4 pamäťové sloty DDR4 (4 666 MHz)
  • Možnosť osadenia diódovými LED pásikmi (podsvietenie nastavíte v programe ASRock Polychrome RGB)
  • Ručné taktovanie procesora s Hyper BCLK Engine III
  • 8-kanálový zvuk vo vysokom rozlíšení + optical audio output
  • 802.11ax WiFi modul & Bluetooth 5.0

Základná doska s PCI-E Steel slotmi a napájaním Digital PWM

ASRock X570 Taichi si z výroby odniesla vylepšené PCI-E Steel sloty, zabraňujúce narušeniu kontaktu s grafickou kartou. Vďaka tomu spoľahlivo uchytíte aj ťažšie modely grafických kariet. Garanciu stability prináša použitie najkvalitnejších materiálov a technológie Super Alloy, vďaka ktorej je zvýšená vodivosť a redukované parazitné kapacity spojov na základnej doske. Pre zabezpečenie maximálnej spoľahlivosti je doska X570 vybavená odolnými kondenzátormi Nichicon 12K Black Caps a 16-fázovým digitálnym napájaním Digital PWM.

Zrýchlený chod aplikácií aj dátový prenos

Použitím mosfetových chladičov ASRock X570 Taichi výrazne zrýchli chod náročných aplikácií vrátane operačného systému. Ďalšou prednosťou základnej dosky je moderné rozhranie M.2 vo vyhotovení Hyper,ktoré garantuje dátový prenos rýchlosťou až 64 Gb/s. Základná doska ponúkne aj 8 SATA III konektorov alebo vysokorýchlostné rozhranie USB-C. Pre fajnšmekrov nechýba možnosť osadenia diódovými LED pásikmi na vytvorenie efektného osvetlenia.

Okúste s ASRock X570 Taichi skutočne kvalitný zvuk

Perfektný zvuk pri hraní hier, počúvaní hudby alebo sledovaní filmov zaručuje integrovaná zvuková karta Realtek ALC1220 s Purity Sound4. Ide o súbor hardvérových a softvérových riešení, umožňujúci nastaviť nezávislé cesty pre pravý a ľavý zvukový kanál na rôznych vrstvách a znížiť tak straty na kvalite zvuku.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AS292c
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90-MXBA83-A0UAYZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01