Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASRock X570 STEEL LEGEND

218,90 €

ASRock X570 STEEL LEGEND

Základná doska ASRock X570 STEEL LEGEND je synonymom odolnosti a estetiky. Odolné komponenty, pôsobivé RGB osvetlenie a inteligentné funkcie robia z tejto dosky výkonný a spoľahlivý komponent, ktorý by nemal chýbať vo vašej počítačovej zostave. Základné dosky série STEEL LEGEND poskytujú nielen ohromný výkon, ale aj nádherný dizajn v podobe RGB osvetlenia. Okrem zabudovaného LED podsvietenia doska podporuje prídavné LED pásy. Vďaka systému ASRock Polychrome RGB Sync môžete synchronizovať osvetlenie X570 STEEL LEGEND s ďalšími komponentmi ako napr. ventilátory či chladiče CPU.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASROCK X570 STEEL LEGEND

  • Herná základná ATX doska pre procesory Ryzen 2. a 3. generácie
  • Kondenzátory so životnosťou najmenej 10 000 hodín
  • Novo navrhnutý zadný I/O kryt
  • Vnútorné vrstvy z 2oz medi
  • Podpora AMD Quad CrossFireX a CrossFireX
  • Intel Gigabit LAN

Odolná základná doska od ASROCK

Základná doska ASRock X570 STEEL LEGEND je vybavená pokročilým PCI-E s pevným oceľovým krytom, ktorý zaisťuje dokonalý prenos signálu bez akéhokoľvek rušenia. Navyše zaisťuje bezpečnú inštaláciu väčších grafických kariet. Stabilný výkon je zaručený aj vďaka extra veľkým chladičom z hliníkovej zliatiny, ktoré účinne odvádzajú teplo z MOSFET a čipsetu. ASRock Full Spike protection chráni citlivé súčiastky pred prepätím.

ASROCK X570 STEEL LEGEND je ako stvorená pre CPU Ryzen

Doska je určená pre procesory AMD Ryzen, pre ktoré je pripravená pätica AM4. Pre operačnú pamäť typu DDR4 s frekvenciou až 4 666 MHz (OC) je základná doska vybavená štyrmi slotmi. Zvukovú stránku má na starosti 7.1-kanálová zvuková karta Realtek ALC1220. Konektorová výbava je veľmi bohatá, na doske nájdete porty USB-C či USB 3.2. Na pripojenie pevných alebo SSD diskov môžete vyberať z celkom šiestich konektorov Serial ATA III. Samozrejmosťou sú tiež dva M.2 sloty.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AS292b2
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90-MXBAR0-A0UAYZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13