Obnoviť stránku

ASROCK Q1900M

4,6 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Q1900M

Skvelý základ pre multimediálne HTPC

Vynikajúca voľba pre užívateľov, ktorí hľadajú základ pre svoj budúci extrémne tichý a malý počítač. Táto základná doska formátu micro ATX ponúkne dostatok výkonu pre kancelárske aplikácie, poradí si s bežnými multimédiami a poskytne solídne ozvučenie s podporou 5.1 HD audio. Samozrejmosťou je vysoká spoľahlivosť vďaka použitiu výhradne kondenzátorov s pevným dielektrikom, a aj kompatibilita s operačným systémom od Microsoftu Windows 8.1.

Výkon v malom prevedení

Pasívne chladený zabudovaný procesor Intel Celeron J1900 patrí do skupiny generácie ultra úsporných modelov. Je vyrobený 22 nm technológiou, vďaka ktorej má maximálnu spotrebu len 10 W. Solídny výkon zaistia 4 fyzická jadra na frekvencii 2 GHz využívajúce technológiu Intel Burst vďaka ktorej sa jadrá pretaktujú až na 2,41 GHz pre zaistenie stabilného výkonu. Doska je tiež vybavená jedným slotom PCI-e 2.0 pre zapojenie výkonnejšej grafickej karty, hranie moderných hier potom nebude žiadny problém.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Integrovaný CPU
Čipset Intel J1900

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, PCI Express 2.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC662

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT header, TPM header, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA II
Kód:  AS033d
Produktové číslo:  Q1900M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17