Obnoviť stránku

ASROCK J4105-ITX

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK J4105-ITX

Pre základnú dosku ASRock s integrovaným procesorom Intel nájdete celý rad využitia. Za vyzdvihnutie stojí dôraz na prácu s videom. Táto rada základných dosiek sa chváli schopnosťou obsluhovať až 48 priemyselných kamier naraz a je tak skvelou voľbou práve pre túto rýdzo praktický rozsah pôsobnosti. Jej obvodom neunikne jediná dôležitá snímka IP strážcov poriadku. Veľkou prednosťou dosky je integrovaný štvorjadrový procesor. Jeho prítomnosť znamená nielen veľký výkon a vysokú spoľahlivosť, ale aj značné uľahčenie pri kompletovaní počítača.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASROCK J4105-ITX

  • Súčasťou je výkonný štvorjadrový procesor Intel Celeron J4105
  • Integrovaná grafická karta Intel
  • Veľká škála obrazových výstupov (D-Sub, HDMI, DVI-D)
  • Podpora 10-bitového HEVC kódovania
  • Technológia zvyšujúca odolnosť voči vlhkosti
  • M.2 slot pre WiFi modul (nie je súčasťou)
  • Kompaktný mini ITX formát
  • Podpora až 8 GB RAM typu DDR4 SDRAM

ASRock J4105-ITX – stvorená pre prácu s obrazom

Doska s procesorovým grafickým čipom ponúka celý rad možností strán prenosu videa. Samozrejmosťou je perfektná pripravenosť pre povolanie viacerých monitorov, svojou výbavou a schopnosťami zvládne hneď tri monitory. Dôležitá je podpora formátu HEVC, ktorý je výnimočný pomerom dátový tok/obrazová kvalita, kedy výrazne znižuje prvý pri úplnom zachovaní druhého. Spolu s ním vie doska sprostredkovať video až v perfektnom 4K rozlíšení.

Výkonná integrovaná výbava & odolnosť proti vlhkosti

Procesor, ktorým je doska ASRock vybavená, vie popohnať svoje štyri jadrá k takte o hodnote až 2,5 GHz. V jej útrobách ďalej nájdete integrovanú grafikuIntel UHD Graphics 600. Na svoje si prídu aj milovníci hudby, keďže výrobca osadil dosku špeciálnymi zvukovými ELNA kondenzátormi, ktoré sú zárukou kvalitného počúvania. Jej veľkou prednosťou sú aj tlačené spoje vyrábané z materiálu, ktoré dobre odoláva vlhkosti. Nemusíte sa tak báť skratu, všetko bude vždy spoľahlivo fungovať.

Tri prevádzkové režimy dosky

Ďalšou obľúbenou funkcionalitou nájdete v možnosti prispôsobiť energetickú náročnosť dosky pomocou troch prevádzkových režimov, ktoré sa prispôsobia jej aktuálnemu vyťaženiu. O bezproblémový chod všetkých komponentov sa potom hravo postaráte vďaka službe ASRock Live Update. Tá dopomôže optimalizovať systém a udrží základnú dosku v tej najlepšej možnej kondícii.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Integrovaný CPU
Čipset SoC

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, M.2, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie SO-DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AS039d1
Produktové číslo:  J4105-ITX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06