Obnoviť stránku

ASROCK H61 PRO BTC

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK H61 PRO BTC

Cenovo výhodná základná doska s bohatou výbavou od spoločnosti ASRock. Základná doska je určená pre procesory rodiny Ivy Bridge a Sandy Bridge. Je osadená chipsetom Intel H61, ktorý podporuje technológiu Intel Rapid Start, ktorá umožní obnovenie systému z režimu hibernácie za necelých 6 sekúnd. Grafickú kartu možno osadiť do slotu PCI Express 3.0 x16. Neurazí ani prítomnosť celkom 10 možných konektorov USB 2.0.
Špecialitou tejto dosky je dostupnosť piatich slotov PCI Express 2.0 x1, ktoré môžu byť využité na pripojenie grafických kariet vhodných k ťažbe virtuálnej meny Bitcoin. Na doske je navyše obsiahnutý Molex konektor na pripojenie dodatočného napájania PCI Express slotov. To preto, aby sa dosiahla maximálna stabilita pri použití viacerých pripojených kariet.
Nároční užívatelia určite ocenia technológiu XFast 555, pomocou ktorej je možné dosiahnuť výrazné zrýchlenie operačnej pamäte na načítanie aplikácií, siete LAN pre nižšiu odozvu pri hraní počítačových hier a USB pri kopírovaní súborov napríklad na flash disk. K doske je dodávaný softvér ASRock Extreme Tuning Utility, ktorý vám umožní jednoducho systém pretaktovať a monitorovať.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1155
Čipset Intel H61

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink
Typ zvukovej karty VIA VT1705

Konektory

Externý HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, IR Header, Serial ATA II, USB 2.0 header
USB 2.0 10×
Serial ATA II
Kód:  AS008u3
Produktové číslo:  H61 PRO BTC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08