Obnoviť stránku

ASROCK FM2A88M EXTREME4+ R2.0

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK FM2A88M EXTREME4+ R2.0

Základná doska drobných rozmerov vás prekvapí svojím potenciálom aj spracovaním. Odolná konštrukcia a komponenty z tých najušľachtilejších materiálov zaistia spoľahlivý a absolútne bezproblémový chod kariet a diskov, ktoré doskou spojíte v jeden zohraný celok. Nájdete na nej dostatok miesta na vytvorenie výkonných zostáv, ktoré utiahnu pracovné aplikácie aj náročnejšie hry. K dispozícii je vám rad slotov, podpora rýchlych operačných pamätí, socket priateľský k výkonným procesorom aj veľké množstvo grafických výstupov, aby nebol problém pripojiť akýkoľvek monitor. Tých môžete pripojiť aj viac. Doska zvládne tri naraz a je pripravená na 4K rozlíšenie.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky Asrock

  • Kvalitné a odolné spracovanie
  • Trojica grafických výstupov
  • Výnimočná kvalita zvuku
  • Možnosť pridať až 64 GB pamäte
  • Veľké programové vybavenie
  • Ochrana proti skratom na doske
  • Kompaktné micro ATX vyhotovenie

Špičkové spracovanie

Doska sa môže pochváliť výnimočnými materiálovými vlastnosťami. Pre výrobcov typická technológia chráni tlačené spoje pred vlhkosťou a tým aj hroziacim skratom. Jednotlivé funkčné súčiastky sú vyrobené z odolnejších a trvanlivejších materiálov a všetko bolo navrhnuté s maximálnym ohľadom na spoľahlivosť. Maximálny stupeň ochrany je tak poskytovaný nielen doske, ale aj všetkému, čo do nej v budúcnosti zapojíte.

Programy pre hráča

Veľkou prednosťou výrobcu je bohaté programové vybavenie, ktoré dosku povýši o ďalšiu úroveň. Užitočný ASRock Cloud vám dovolí ovládať počítač odkiaľkoľvek a zároveň ho prepojiť v jediné centrum celej zábavy aj pracovných alebo školských dokumentov. Možností tohto moderného „mraku“ sú ohromujúce. Ďalšou výhodou dosky je podpora zo strany výrobcu. Prostredníctvom obchodu ASRock APP Shop sa k vám dostane celý rad užitočných programov, s ktorými maximalizujete prednosti a schopnosti tejto základnej dosky.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A88X

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, AMD Dual Graphics
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, IR Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AS105k1
Produktové číslo:  FM2A88M EXTREME4+ R2.0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17