Obnoviť stránku

ASROCK FM2A78M Pro4 +

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK FM2A78M Pro4 +

Kvalitná základná doska ASROCK FM2A78M Pro4 + je určená pre výkonné domáce a herné počítače, kde je kladený dôraz na vysokú spoľahlivosť, výkon a stabilitu všetkých komponentov. Toho je dosiahnuté použitím kvalitných súčiastok, ako sú kondenzátory s pevným jadrom, ktoré zaručujú vyššiu životnosť a väčšiu prúdovú stabilitu. Podporované sú procesory do socketu FM2 a FM2+.
Doska sa tiež môže pochváliť bohatou výbavou. Hráči určite ocenia prítomnosť dvoch slotov PCI Express x16 pre grafické karty a 6 SATA III konektorov. Podpora AMD CrossFireX a USB 3.0 je u takejto dosky samozrejmosťou. Aj bez využitia zvláštne grafickej karty podporuje doska pripojenie až 3 monitorov.
Medzi dodávaný softvér patrí utilita A-Tuning, pomocou ktorej môžete dosku pretaktovať a plne ovládať všetky jej funkcie ako XFast RAM a XFast LAN na urýchlenie operačnej pamäte a sieťovej komunikácie. Programom FAN-tastic Tuning môžete regulovať otáčky ventilátorov a dosiahnuť tak tichý a dobre chladený systém. Najzaujímavejšia je ale podpora domáceho cloudu, kedy pomocou aplikácie pre telefóny môžete svoj počítač nielen zapnúť, ale aj vzdialene ovládať a pristupovať k súborom a aplikáciám.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A78

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, IR Header, LPT konektor, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0 10×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AS105h7
Produktové číslo:  FM2A78M Pro4+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16