Obnoviť stránku

ASROCK FM2A78M-ITX +

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK FM2A78M-ITX +

Táto základná doska formátu mini ITX so socketom FM2 + je vhodná predovšetkým do firemných a kancelárskych počítačov, alebo ako vhodný základ pre stavbu HTPC či domáceho cloudu. Pri použití ASRock FM2A78M získate integrovanú sieťovú kartu Qualcomm Atheros AR8171 umožňujúce bezpečný vzdialený prístup k PC, Takže sa do svojho osobného cloudu prihlásite odkiaľkoľvek na svete. Vzdialene zvládnete zapnúť alebo vypnúť počítač za pomocou tabletu, smartphonu alebo prenosného počítača. Všetko na čo ste zvyknutí doma alebo v kancelárii môžete mať kedykoľvek kdekoľvek sebou. Streamovať videá, prezerať fotky, počúvať hudbu, upravovať dokumenty alebo napríklad ovládať webkameru pre sledovanie toho čo sa deje doma kým ste na služobnej ceste možno vzdialene a bezpečne veľmi ľahko.
Samozrejmosťou je vysoká spoľahlivosť vďaka použitie výhradne kondenzátorov s pevným dielektrikom aj kompatibilita s najnovším operačným systémom od Microsoftu Windows 8.1. Vychytávkou tejto dosky je HDMI-in konektor na ktorý pripojíte napr. konzolu PS3 alebo XBOX a môžete prepínať medzi obrazovkou počítača a obrazovkou vedľajšieho zariadení, alebo používate len konzolu bez zapnutého počítača. Odteraz už nemusíte prepájať stále dokola káble.
Chipset AMD A78prináša podporu pre najnovšie procesory AMD s jadrom Kaverizatiaľ čo tri grafické výstupy na doske umožňujú pripojenie až troch monitorov bez použitia samostatnej grafickej karty, pretože postačí integrovaný grafický čip v procesore. Súčasne máte možnosť osadiť grafickú kartu pre slot PCIe 3.0. Na doske využijete najnovšieDDR 3 pamäte s maximálnou frekvenciou 2400 MHz. Pripojenie tých najrýchlejších úložísk zase zabezpečí prítomnosť6 SATA IIIaUSB 3konektorov.
Ďalej táto doska ponúka:
  • X-Boost - Po aktivácii doska automaticky přetaktuje potrebné komponenty a tým zvýši výkon zostavy až o 15,77%
  • Easy Installer Driver - Ak ako užívateľ nemáte optickú diskovú jednotku, stačí nainštalovať pomocou USB pamäťového zariadenia ovládače LAN do vášho systému a nástroj EASY Installer Driver v UEFI stiahne a nainštaluje všetky ostatné potrebné ovládače sám cez internet.
  • OMG - Chcete mať kontrolu nad časom, ktorý vaše deti trávia surfovaním na internete? ASRock OMG vie obmedziť prístup k internetu vo vopred stanovených časoch. Administrátori sú schopní naplánovať začatia a ukončenia hodiny prístupu k internetu poskytované ostatným používateľom.
  • XFast 555 - Pomocou technológie XFast možno dosiahnuť až päťnásobného zrýchlenie pre USB, RAM a LAN.
A mnoho ďalších technológií a vychytávok prečo sa naozaj oplatí.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A78

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS105h8
Produktové číslo:  FM2A78M-ITX+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07