Obnoviť stránku

ASROCK Fatal1ty Z87 Professional

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Fatal1ty Z87 Professional

Podarená základná doska s novým socketom 1150 presne cielia na počítačových nadšencov. Výbava obsahuje pestrú prehliadku moderných technológií. Pre zostrojenie herného delá máte k dispozícii tri PCI Express 3.0 sloty pre grafické karty. Ďalej nechýba 10 SATA III konektorov, podpora AMD Crossfire a NVIDIA SLI , USB 3.0 , pamäte DDR3 (OC až do frekvencie 2933 + MHz) a UEFI BIOS. Pre zabezpečenie maximálnej spoľahlivosti je doska vybavená výhradne kondenzátory Premium Gold Caps s dvanáctifázovým digitálnym napájaním Digi Power. Nechýba ani duálny Gigabit LAN v podaní Intelu.
Zbrusu nový chipset Intel Z87 prináša podporu procesorov Core 4. generácie Intel Haswell pre socket 1150. Jedná sa o najvyšší model radu 8 ao nástupca obľúbeného Z77. Chipset Z87 podporuje pretaktovanie procesorov, operačných pamätí aj grafických kariet. Dodávané programové vybavenie sa nesie v duchu domáceho cloudu . Pomocou aplikácie pre chytré telefóny môžete svoj počítač nielen zapnúť, ale aj vzdialene ovládať a pristupovať k súborom.
Špecialitou vo vonkajšom rozhranie je tzv Fatal1ty Mouse Port . Jedná sa o klasický USB 2.0 port určený pre pripojenie hernej myši, ktorý je obsluhovaný unikátnou technológiou umožňujúcou nastavovanie frekvencie od 125 po 1000 Hz, čo napomáha profesionálnym hráčom dosahovať uhladenejší hranie a rýchlejšie odozvy. V rámci príslušenstva nájdete aj šikovnú záslepku na čelný panel s ďalšími výstupmi USB 3.0.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z87

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID
Typ zvukovej karty Creative Sound Core 3D

Konektory

Externý COM, DisplayPort, eSATA, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
PCI
Kód:  AS030x214
Produktové číslo:  Z87 PROFESSIONAL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01