Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ASROCK Fatal1ty Z87 Killer

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Fatal1ty Z87 Killer

Doska ASRock Fatal1ty Z87 Killer sa stane pevným základným kameňom vášho herného PC. Každý jej detail a pridaný obvod bol navrhnutý a stvorený tak, aby priniesol tie najlepšie podmienky pre zostavenie stroja, ktorý sa nezľakne žiadneho herného titulu. Doska prichádza so zvláštnym dôrazom na hranie on-line hier, pre ktoré je vybavená zabijáckou sieťovou kartou. Ponúka toho ale oveľa viac. Usadíte do nej prvotriedne komponenty s nekompromisným výkon a môžete vyraziť na prvú úspešnú misiu.


Len najvyšší výkon

Srdce svoje budúce herné zostavy uložíte do socketu 1150, pripraveného pre celý rad výkonných procesorov Intel. Na pomoc mu môžete povolať až veľkolepých 32 GB operačnej pamäte typu DDR3, poťažmo DDR3L, ktoré sa poskladajú do štyroch voľných slotov. Pre pripojenie ďalšie dôležité výbavy dostala doska do vienka množstvo ďalších konektorov, slotov a výstupov aj vstupov, ktoré poskytujú veľmi široké možnosti úprav a kombinácií.

Deska pro hráče
Deska pro nejnáročnější

Zamierené na hráča

Dôraz na hráčsky komfort je jasne zreteľný. Extra rýchla sieťová karta so schopnosťou rozpoznať a uprednostniť herné dátový prenos pred inými je len jedným z mnohých tajomstiev dosky. K dispozícii je aj špičková technológia Purity Sound, ktorá vás ešte viac vtiahne do deja a prinesie nevšedný zážitok z počúvania. Jednotlivé komponenty celej dosky sú vylepšené tak, aby poskytovali čo najlepšie prevádzkové vlastnosti. Nechýba ani niekoľko chytrých funkcionalít ako Key Master, pomocník do každej akcie, alebo Fatal1ty Mouse Port vylepšujúci možnosti ovládania. 


Tradičné prednosťou dosiek ASRock je technológia a materiál tlačených spojov, ktoré chránia citlivé obvody pred vlhkosťou a nebezpečenstvom skratu. Ťažiť môžete aj z obchodu ASRock APP plného užitočných aplikácií, ktoré vám pomôžu s inštaláciou aj bezproblémovým, optimalizovaným prevádzkou všetkých komponentov aj dôležitých programov.

Doplňujúce informácie:

napájanie:
1 x 24-pin ATX main power connector
1 x 8-pin ATX 12V power connector

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z87

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý DVI, HDMI, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, IR Header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS030x7
Produktové číslo:  Z87 Killer
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07