Obnoviť stránku

ASROCK D1800M

4,2 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK D1800M

Základná doska AS Rock formátu micro ATX je vhodná na stavbu kompaktného a úsporného počítača. Doska je navrhnutá na pasívne chladenie, čomu zodpovedajú kvalitné a  neohrievajúce sa súčiastky. S ohľadom na použitie poteší podpora, ako štandardných DDR3 modulov, tak aj ich nízkonapäťových variantov. Na doske nechýba ani digitálne audiovizuálne rozhranie HDMI a rýchly USB 3.0 port, ktorý dopĺňajú ďalšie USB 2.0 porty. Všetky USB porty sú ochránené proti napäťovým špičkám. Na pripojenie diskov môžete využiť SATA 3.0 Gb/s, alebo osadiť rozširujúcu kartu do PCI-express. Samozrejmosťou je prítomnosť integrovaného audio kodeku ALC 662, ktorý ponúkne kvalitný priestorový zvuk.

Úsporný procesor

Integrovaný procesor Intel Celeron J1800 z produktovej rady Bay Trail-D zaistí potrebný výkon prostredníctvom dvoch jadier taktovaných na frekvencii 2,41 GHz. Vďaka podarenému návrhu a pokročilému výrobnému procesu produkuje čip minimálne stratové teplo, teda si vystačí s pasívnym chladením. O grafické výpočty sa stará integrované grafické jadro Intel HD Graphics.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Čipset Intel 865G

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC662

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, LPT konektor, TPM header, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA II
Kód:  AS031k
Produktové číslo:  D1800M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19