Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax

4,0 1 hodnotení
190,90 €

ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax

Základná doska ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax ponúka pod efektným vzhľadom mnoho herne orientovaných funkcií tak, aby uspokojila najnáročnejších tvorcov herných počítačových zostáv. Kvalitné napájacie komponenty, dostatok najmodernejších slotov a portov, účinné chladenie, prehľadná diagnostika a bezpečnostné prvky – to všetko a mnohé ďalšieho nájdete na tejto doske. Základná doska ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B550 je určená pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax

  • Základná doska ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen
  • Robustné napájacie komponenty
  • Indikácie prípadných problémov pri spustení systému
  • Účinné chladenie
  • Ochrana citlivých komponentov technológiou ASRock Full Spike Protection
  • Najmodernejšia príprava pre SSD disky a grafické karty
  • Mobilné pripojenie WiFi 6 802.11ax
  • Nahimic Audio 7.1-kanálový zvuk
  • Personalizácia svetelnými LED efektmi
  • Dostatok portov a slotov
  • Formát mITX

Plynulé napájanie v závislosti na výkone a pokročilá diagnostika dosky ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax

Robustné napájacie komponenty zabezpečia na doske ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax plynulý prenos energie do procesora a ponúknu takmer neobmedzené možnosti pretaktovania a vysoký výkon pri nízkej teplote. Pomocou indikátora fungovania CPU, DRAM, VGA a BOOT možno ľahko zistiť zdroj prípadného problému pri každom spustení systému. Celý systém bude fungovať stabilne vďaka extra veľkým hliníkovým chladičom, ktoré účinne odvádzajú teplo z MOSFETu a čipovej sady. Pred prepätím alebo prúdovými nárazmi ochránia dosku ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax citlivé digitálne komponenty technológie ASRock Full Spike Protection.

Najmodernejšia príprava pre SSD disky a grafické karty na doske ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax

SSD disky zapojíte do slotu Hyper M.2 ktorý podporuje PCIe Gen4 x4 alebo do ďalšieho M.2 slotu s podporou PCIe Gen3 x2 a SATA3. Vystužený oceľový slot PCI Express 4.0 má špeciálne kotevné body a silnejšiu západku. Je tak zaistená vysoká stabilita signálu a kontrola správneho nainštalovania ťažkých grafických kariet.

Špičkový zvuk a svetelné LED efekty s doskou ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX/ax

Nechajte sa uniesť HD Nahimic Audio 7.1-kanálovým zvukom a využite vizuálny indikátor Sound Tracker, ktorý určuje smer, z ktorého prichádzajú zvuky a umožní plné ponorenie sa do hry. Vytvorte si vlastné jedinečné svetelné efekty prostredníctvom adresovateľného RGB headera, ktorý dovolí pripojenie základnej dosky ku kompatibilným LED zariadením.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B550

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asrock Phantom
Kód:  AS258g41
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90-MXBD40-A0UAYZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06