Obnoviť stránku

ASROCK AB350M Pro4

4,5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK AB350M Pro4

Postavte si výkonný počítač, ktorý bude mať kompaktné rozmery, pričom si ľahko poradí s najnovšími hrami, profesionálnymi grafickými programami a náročnými multimediálnymi aplikáciami. Ideálnou platformou pre takúto zostavu je základná doska ASRock AB350M PRO4, ktorej podpora najnovších procesorov AMD Ryzen, vám zaistí optimálny výkon vo všetkých uvedených situáciách.

Kľúčové vlastnosti

  • Základná mATX doska s päticou AM4 a čipsetom B350
  • Podporuje úplne nové procesory AMD Ryzen
  • Osadené porty pre najrýchlejšie dátové prenosy
  • Nechýba ani USB typu C
  • M.2 port pre ultrarýchle SSD disky
  • Funkcia Triple Monitor pre používanie troch monitorov naraz
  • Chránená pred prepätím i vlhkosťou

Základná doska pre výkonné počítače

Pretože je ASRock AB350M PRO4 koncipovaná ako základná doska pre výkonné pracovné stanice a herné zostavy, je vybavená adekvátnymi technológiami. Okrem pätice AMD AM4 pre procesory AMD Ryzen je osadená aj štyrmi slotmi pre pamäte najnovšieho typu DDR4 pracujúce na frekvencii až 2667 MHz. Pre grafické karty sú potom pripravené dva sloty PCIe 3.0 x16. Doska je takisto vybavená trojicou portov pre pripojenie monitorov. Svoje zobrazovacie zariadenie tak zapojíte ako prostredníctvom HDMI, tak aj cez DVI a D-Sub. Ak vám preto nestačí pre prácu či zábavu jediný monitor, s funkciou Triple Monitor môžete využiť monitory rovno tri.

Rýchly prenos dát

O bleskovo rýchle dátové toky sa okrem klasických konektorov SATA III stará aj port Ultra M.2, ktorého priepustnosť dosahuje až neuveriteľných 32 Gb/s. To zodpovedá prenosu obsahu jedného DVD za jedinú sekundu. Pre rýchlu sieťovú komunikáciu je pripravená integrovaná karta Intel LAN. Pozadu nebudú ani periférie, a to vďaka zabudovaným portom USB 3.0. Chýbať nesmie ani moderný port budúcnosti USB typu C.

Dokonalé spracovanie aj v tých najmenších detailoch

ASRock AB350M PRO4 je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú čo najefektívnejšie využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Dôraz na detail začína už u napájania. To poskytuje stabilný a silný zdroj energie, pričom minimalizuje elektromagnetický šum a akumuláciu tepla.

Veľmi praktická je zabudovaná ochrana pred prepätím. Tá zaistí, aby bol váš počítač v bezpečí napríklad aj pri búrkach. Unikátna je tiež stavba samotnej PCB dosky. Oproti bežným variantom je jeho vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšia. Vďaka tomu do nej nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B350

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asrock Pro
Kód:  AS255a1
Produktové číslo:  AB350M Pro4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06