Obnoviť stránku

ASROCK A320M-HDV

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK A320M-HDV

Táto kvalitná micro ATX základná doska od spoločnosti ASROCK je osadená procesorovou päticou AM4 a využíva čipovú sadu AMD A320. Je určená pre procesory AMD Ryzen s TDP do 65 W. Na základnej doske je dvojica dvojkanálových slotov pre operačné pamäte typu DDR4. Tieto RAM pamäte môžu byť taktované až na hodnotu 3 200 MHz. Na základnej doske ASROCK A320-HDV môžete nájsť tiež slot s označením ULTRA M.2 pre SSD jednotky s maximálnou prenosovou rýchlosťou do 32 Gb/s. Táto základná doska ďalej disponuje štyrmi konektormi USB 3.0, dvoma USB 2.0, konektorom GLAN pre pripojenie k internetu, tromi audio portami, zdieľaným portom PS2, DVI konektorom a HDMI pre jednoduché spojenie, napríklad aj s televízorom. ASROCK A320-HDV plne podporuje operačný systém Windows 10.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASROCK A320M-HDV

  • Základná doska podporujúca procesory AMD Ryzen siedmej generácie
  • M.2 konektor pre SSD jednotku
  • Podpora rýchlych operačných pamätí DDR4
  • Veľkosť základnej dosky: micro ATX
  • Pre operačné pamäte s taktom do 3 200 MHz
  • Čipová sada: AMD A320

Užívateľsky prívetivý softvér

Vďaka aplikácii Live Update a App Shop pre základné dosky ASROCK budete mať vždy dosku aktualizovanú a optimalizovanú. Aplikácia je zdarma k stiahnutiu a postará sa o všetky ovládače zariadení, ktoré potrebujete. Ovládanie programu je jednoduché, stačí len nainštalovať a spustiť, automaticky sa potom nainštalujú všetky aktuálne potrebné drivery.

Rýchly prenos dát vďaka M.2 konektoru

Na základnej doske je niekoľko SATA konektorov, tie sú tiež naozaj rýchle, ale nemajú na prítomný konektor M.2. Ten zvládne prenášať dáta až s rýchlosťou 32 Gb/s, čo zodpovedá prenosu jedného disku DVD za obyčajnú sekundu. Vďaka konektoru GLAN môžete plne využiť vašu gigabitovú sieť a komunikovať rýchlejšie, než ostatní. Na základnej doske nechýbajú ani najmodernejšie USB 3.0 porty pre pripojenie ďalších periférií. Základná doska ASROCK A320M-HDV disponuje dvoma slotmi pre DDR4 pamäte, ktoré môžete taktovať až na frekvencii 3 200 MHz.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD A320

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)

Operačná pamäť

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Interný M.2 Socket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS245a1
Produktové číslo:  A320M-HDV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03