Obnoviť stránku

Ashwagandha bylinný extrakt

11,36 €

Ashwagandha bylinný extrakt

Ashwagandha je tiež nazývaná Indický ženšen. V Indii sa jedná o uctievanú bylinu. Radíme ju do skupiny adaptogénov (harmonizujú organizmus) a antioxidantov. Podporuje duševné zdravie, koncentráciu a znižuje únavu a mieru stresu. Dodáva telu energiu, vitalitu, výdrž a celkovo omladzuje organizmus. Navodzuje pokojný a plnohodnotný spánok. Užíva sa pre normálnu činnosť reprodukčného a dýchacieho systému. Podporuje normálny stav pokožky.

Odporúčané dávkovanie:
1 – 2 kapsuly denne. Dostatočne zapite. Začnite užívať 1 kapsulu denne, pokiaľ Ashwagandhu dobre znášate, môžete zvýšiť dávku na 2 kapsuly denne.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku av mraze.

Upozornenie:
Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je vhodné pre deti do troch rokov, tehotné a dojčiace matky. Ukladať mimo dosahu detí! Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu.

Krajina pôvodu:
Česká republika

Zloženie

Zloženie:  Ashwagandha (Withania somnifera) štandardizovaný extrakt z koreňa, mikrokryštalická celulóza (plnidlo), stearan horečnatý (plnidlo), kapsula (rastlinná želatína)

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Ašvaganda

Účinok

Účinok Na únavu a vyčerpanie, Na stres a nervy

Forma

Forma Tobolky

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Obal Nádoba
Kód:  SPTgimix250
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  60816

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13