Obnoviť stránku

Práčky a sušičky

EcoBubble

Vodotesný systém WPS

Systém WPS, nachádzajúci sa v práčkach Miele, slúži na to, aby voda nevytiekla von z práčky. Priamo na kohútiku sa nachádza dvojitá magnetická prepážka. Pokiaľ dôjde k poruche na prvej, druhá sa automaticky uzavrie. Dvojitá je aj prítoková hadica. Systém je navyše vybavený inteligentnými senzormi, ktoré v prípade poškodenia vnútornej časti hadičky okamžite zastavia prítok vody.

CapDosing

CapDosing je rad preddávkovaných kapsúl s pracím prostriedkom Miele. Slúžia na vypranie špeciálnych materiálov a zároveň aj na uľahčenie vašej práce. Kapsuly sa totiž automaticky uvoľnia do práčky v ten pravý čas a vy sa nemusíte o nič starať. Na výber máte zo 6 špeciálnych pracích prostriedkov  (Šport, Páperie, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Impregnácia) a z 3 aviváží (Aqua, Nature, Cocoon). K dispozícii sú aj kapsuly Booster, slúžiace na odstránenie odolných škvŕn.

6. zmysel sušičky

Vďaka 6. zmyslu dokáže sušička podľa vlhkosti bielizne upraviť sušiaci program tak, aby nedochádzalo k presušeniu bielizne.

Parná funkcia sušičky

Vďaka parnej funkcii dokáže sušička bojovať proti pokrčeniu. Zároveň bielizeň zmäkčí.

Systém kontroly stability

Systém kontroly stability dokáže rovnomerne rozmiestniť bielizeň v bubne práčky a udržiavať tak stabilitu počas prania a odstreďovania. Vďaka tomu nedochádza k nadmernému hluku a mechanickému namáhaniu práčky.

Detský zámok práčky

Detský zámok je bezpečnostné opatrenie práčky, ktoré deaktivuje všetky ovládacie tlačidlá a zamedzuje otvoreniu dvierok.

Fuzzy Logic

Technológia Fuzzy Logic a 6. zmysel fungujú na rovnakom princípe, líšia sa iba v názve podľa toho, od ktorého výrobcu práčka pochádza. Ide o senzorovú technológiu, ktorá sama zváži bielizeň a rozpozná, ako prebieha pranie. Podľa nameraných hodnôt potom nastaví spotrebu vody a pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu. Práčky s touto technológiou perú efektívnejšie a dokážu ušetriť elektrickú energiu a množstvo spotrebovanej vody.

Čo je funkcia Aquastop: Práčky | Umývačky

Systém Aqua Stop je ochranný mechanizmus, ktorý chráni vašu kúpeľňu pred vytopením spôsobeným poruchou práčky, umývačky riadu alebo poškodením prívodnej hadice. Využíva na to bezpečnostné opatrenie, ktorým je plavákový spínač alebo prídavná bezpečnostná hadica.

Odložený koniec prania

Vďaka funkcii odloženého konca si môžete presne nastaviť, kedy má prací cyklus skončiť. Pranie môžete odložiť až o 23 hodín.

Aqua senzor

AquaSenzor kontroluje znečistenie vypúšťanej vody počas plákania a podľa toho automaticky nastaví potrebný počet prepieracích cyklov.

Skrátený program

Prací cyklus bežných programov trvá minimálne jednu hodinu. V súčasnosti sú stále viac obľúbené modely práčok, ktoré ponúkajú skrátené programy v dĺžke 15-30 minút, čo je ideálne pre mierne zašpinenú alebo spotenú bielizeň.

Odložený štart

Vďaka funkcii odloženého štartu si môžete presne nastaviť, kedy má prací cyklus začať. Pranie môžete odložiť až o 23 hodín.

Detský program

Detský program umožňuje veľmi dôkladne vyprať a vyplákať oblečenie pre deti, alergikov a ľudí s citlivou pokožkou. Práčku s detským programom oceníte aj pri vyváraní plienok, dojčenských potrieb a oblečenia.

6. zmysel práčky

6. zmysel je systém elektronického riadenia práčky, vďaka ktorému dochádza k optimálnemu dávkovaniu vody a dĺžky cyklu na základe skutočného množstva bielizne vo vnútri práčky a stupňa jej zašpinenia. Systém dané parametre analyzuje aj počas prania.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13