Obnoviť stránku

Chladničky a mrazničky

ECO

ECO je program, ktorý umožní ísť vašej chladničke v úspornom móde. V chladničke nastaví 5 °C a v mrazničke -18 °C, čím ušetrí drahú energiu.

Humidity Control

Humidity Control je systém, ktorý umožňuje manuálne nastavovať úrovne vlhkosti v zásuvke Crisp Box. Zelenina tak zostáva dlhšie čerstvá a svieža pri zachovaní všetkých vitamínov. Táto technológia môže byť označovaná tiež ako Vit Control.

Adapt Cool

Adapt Cool je inteligentný senzorový systém, ktorý zaznamenáva zvyky používateľa a podľa nich prispôsobuje teplotu v chladničke. Výsledkom je konštantná teplota a zabránenie jej nárastu počas častého otvárania dverí. S Adapt Cool docielite vo vašej chladničke optimálnu klímu.

Ion Air

Ion Air je technológia simulujúca prírodný proces ionizácie. Táto simulácia osviežuje v spotrebiči vzduch, vďaka čomu zabezpečí čo najzdravšiu a najprirodzenejšiu klímu v chladničke. V spojení s technológiou ventilácie Multi Flow 360° je potom čerstvý vzduch distribuovaný po celom vnútornom priestore. Ion Air má tri základné prednosti – ničí väčšinu baktérií vo vnútri chladničky, predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín a zbavuje chladničku nepríjemného zápachu z aromatických potravín.

Active Dual Cooling

Active Dual Cooling je špeciálna technológia, ktorá funguje na podobnom princípe ako No Frost. Rozdiel je v tom, že udržuje ešte vyššiu vlhkosť, než tomu je pri bežných No Frost modeloch chladničiek. Tiež teploty vo vnútri sú vďaka tomuto systému omnoho stabilnejšie a potraviny môžu byť uchovávané oveľa dlhšie bez toho, aby sa pokazili.

No Frost

No Frost je beznámrazový systém, vďaka ktorému v mrazničke obieha vzduch, ktorý optimálne rozloží chlad v celom priestore. Tým sa znižuje vlhkosť vo vnútri spotrebiča a na potravinách ani na stenách nevzniká námraza. Zároveň však bráni vysychaniu potravín v chladničke. Vzniká tak dokonalá mikroklíma, ktorá je tak akurát vlhká a čerstvá. Vďaka oddelenému systému chladenia a cirkulácie vzduchu zostanú potraviny dlhšie čerstvé a zároveň nedôjde ani k premiešaniu pachov a vôní vo vašej chladničke.

Multi Flow 360°

Multi Flow 360° je systém, ktorý udržuje v chladničke rovnomernú teplotu. Je to vylepšená verzia Air Flow, Multi Flow 360° je ale účinnejší vďaka 14 ventilačným otvorom, pomocou ktorých neustále vyrovnáva vzdušnú vlhkosť a teplotu vo vnútri spotrebiča. V kombinácii s technológiou Ion Air vytvára to najzdravšie prostredie pre potraviny uložené v chladničke. Záporne nabité ióny sú totiž neustále vyrušované spoločne so studeným vzduchom, ktorý rovnomerne cirkuluje okolo potravín na všetkých úrovniach chladničky.

Air Flow

Air Flow je ventilačný systém, ktorý vzduchovým kanálom v zadnej časti chladničky rozvádza studený vzduch po celom jej vnútornom priestore. Vďaka tomu sa tu udržiava rovnaká teplota a po každom otvorení chladničky sa opäť rýchlejšie obnovuje teplota už nastavená.

Smart Diagnosis

Smart Diagnosis je funkcia, vďaka ktorej vaša chladnička zvládne prenášať informácie o problémoch, ktoré ju trápia cez váš telefón až do servisného centra. Zaslanie potrebných dát prebieha formou nahrávky, ktorá zaistí rýchlu a účinnú diagnostiku. Funkciu Smart Diagnosis však použite len vtedy, pokiaľ vám to odporučí pracovník Call centra výrobcu.

Touch Control

Touch Control je systém, ktorý umožňuje veľmi ľahko a pohodlne regulovať teplotu v chladničke a aktivovať všetky funkcie pomocou dotykových polí na displeji.

Soft Close

Soft Close je systém, ktorý automaticky doviera dvere chladničky, pokiaľ je uhol otvorenia 20° a nižší. Už sa vám tak nestane, že dvere chladničky zostanú nedopatrením otvorené.

Easy Lift

Easy Lift sú sklenené police a dverové priehradky, ktoré vám umožnia ľahko si nastaviť požadovanú výšku a zaistiť tak dostatočný priestor napríklad pre vysoké fľaše. Sklenené police Easy Lift možno výškovo nastaviť až o 6 cm a to tak, aby ste nemuseli veci vynímať z chladničky.

Fresh Sense

Fresh Sense je snímač merací presné podmienky ako zvnútra, tak aj zvonku chladničky. Tento zabudovaný senzor pomáha udržiavať v chladničke konštantnú teplotu a potraviny uchovať dlhodobo čerstvé.

Low Frost

Low Frost je špeciálna funkcia zaisťujúca rýchlejšie odmrazovanie. Jej čaro spočíva v tom, že výrobník chladu je umiestnený po obvode boxu, vďaka čomu sa netvorí námraza na vnútorných stenách. Vaše potraviny sú tak chránené pred nánosmi ľadu.

Anti Finger Print

Anti Finger Print je špeciálna povrchová úprava, ktorá vás zbaví odtlačkov prstov na povrchu chladničky.

Air Fresh Filter

Air Fresh Filter je systém, ktorý aktívne neutralizuje pachy vo vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Túto funkciu ocenia predovšetkým tí, ktorí sú hákliví na zápachy. Pomocou tejto funkcie zakaždým, keď otvoríte chladničku, ucítite len svieži a čerstvý vzduch.

Klimatická trieda (TABUĽKA): Chladnička | Mraznička

Klimatická trieda udáva, aká by mala byť optimálna teplota prostredia, v ktorom je mraznička umiestnená. Vyjadruje sa skratkami T, ST, N, SN. Ak je vonkajšia teplota mimo odporúčaného rozsahu, spotreba energie mrazničky sa zvýši a nemusí fungovať správne. Ak má mraznička uvedenú viac ako jednu klimatickú triedu, bude fungovať správne v celom teplotnom rozsahu. Napríklad mraznička triedy SN-N-ST pracuje v prostredí s teplotou od 10 do 38 °C.

Alarm otvorených dverí

Alarm otvorených dverí je funkcia, ktorá vás upozorní na omylom otvorené dvere chladničky. Napomáha tak udržiavať optimálnu teplotu vo vnútri chladničky a prispieva k efektívnejšej cirkulácii vzduchu aj k úspore energie.

Akumulačná doba

Akumulačná doba chladničky znamená, že počas stanovenej doby zostanú potraviny zmrazené aj po výpadku prúdu.

Crisper Box

Crisper Box je zásuvka na ovocie a zeleninu so špeciálnym vlnitým dnom, ktorá prispieva k ich dlhšej čerstvosti a chrumkavosti.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14