Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Novinky na Alza Hračky

Nielen sladkosti: Veľkonočná nádielka plná hier a zábavy od Mattela

Sviatky jari sa nezadržateľne blížia a s nimi aj otázka, čím deti milo prekvapiť. Radšej než kopu sladkostí im kúpte nejakú peknú hračku od Mattela - na výber majú dievčatá aj chlapci a nezabudli sme ani na najmenších.

Čo je Activity Board a na akom princípe funguje?

Activity Board je interaktívna, vzdelávacia pomôcka pre najmenšie deti. Je založená na Montessori princípoch, takže prirodzene podporuje detskú kreativitu, logické myslenie a jemnú motoriku.

Jemná motorika u detí: Aktivity na posilnenie prstovej precíznosti a manipulácie s predmetmi

Jemná motorika je dôležitým faktorom vo vývoji detí. Zahŕňa precízne pohyby rúk a prstov a je nevyhnutná na písanie, kreslenie, strihanie a ďalšie každodenné aktivity. Dobre vyvinutá jemná motorika má pozitívny vplyv na kognitívne a sociálne zručnosti dieťaťa.

Didaktické hračky ponúkajú zábavnú cestu za poznaním

Didaktické hračky sú špeciálne navrhnuté hračky, ktoré majú za cieľ nielen baviť deti, ale aj rozvíjať ich zručnosti a schopnosti. Tieto hračky sú nápomocné pri učení a vývoji detí v rôznych oblastiach, vrátane motoriky, kognitívnych schopností, sociálnych zručností a predškolského vzdelávania.

Vianočné filmy (TIPY) – Ako sa naladiť na tú správnu nôtu?

Vianoce prichádzajú a pred nami je veľa klasických dilem, s ktorými vám poradiť nemôžeme. Rady na darčeky pod stromček na vás útočia z každého smeru, z reklám na jedlo musíte byť prekŕmení bez toho, aby ste niečo požili, sneh za oknami chýba, všade stres a zhon. Kde je tá vianočná pohoda? V redakcii sme sa pokúsili pre vás pripraviť niekoľko viac či menej tradičných tipov na vianočné filmy alebo seriály, ktoré by vás mohli naladiť na sviatočnú nôtu.

Najlepšie doskové hry 2023

Rok sa s rokom zišiel a je na čase bilancovať. Tento rok sa nám na stôl dostali desiatky hier a my sme sa rozhodli vybrať z nich tie, ku ktorým sa vraciame najčastejšie, a preto ich z nášho pohľadu hodnotíme ako najlepšie. Zo všetkej produkcie na českom trhu sme vyskúšali iba zlomok toho, čo vyšlo, takže neberte, prosím, náš výber ako rebríček najlepších hier tohto roku, ale skôr ako ochutnávku širokého spektra titulov lokalizovaných do češtiny. Tituly sú zoradené podľa svojej náročnosti, od rodinnejších po tie komplexnejšie.

Najlepšie doskové, kartové a párty hry od Blackfire pre malých i veľkých hráčov

Čo majú spoločného názvy Výbušné mačiatka, Bum Bum, Súboj vombatov, Šťastný losos alebo Kreveťák? Ide o pomenovanie jednotlivých hier od tvorcov Blackfire, ktorí prinášajú deťom i dospelým doskové, kartové a vedomostné spoločenské hry v originálnom modernom poňatí.

Ako začať s kartovou hrou Pokémon?

Rovnako ako v populárnom kreslenom seriáli, aj v kartovej hre sa môže nádejný tréner Pokémonov uberať dvoma smermi – buď ich chytí (tiež pozbiera) všetkých, alebo sa stane tým najlepším. Pokiaľ chcete vyskúšať svoje strategické myslenie v prostredí sveta Pokémonov, prinášame vám článok, v ktorom sa dozviete všetko potrebné na to, aby ste mohli s kartovou hrou Pokémon začať.

Kvído od Albi otvára svet inteligentného hrania pre malých objaviteľov

Kvído predstavuje vzdelávací koncept, ktorý zábavnou formou rozvíja deťom množstvo dôležitých zručností, ako je komunikácia, zmyslové vnímanie, logické uvažovanie, kreativita, jemná motorika. Deti sa tiež prostredníctvom náučných hier zoznamujú s prírodou alebo spoznávajú krásy našej vlasti. Aké konkrétne hry by nemali chýbať práve u vás doma a v čom spočíva jedinečnosť celého konceptu Kvído?

Spoznajte legendárnu stavebnicu Playmobil

Stavebnica Playmobil má čo ponúknuť chlapcom aj dievčatám v každom veku, ktoré nadchne zábavným skladaním aj kreatívnou hrou. Preto nám prišlo dôležité zoznámiť vás s najpopulárnejšími radami tejto obľúbenej stavebnice a dať vám napríklad aj horúci tip na darček pre všetkých šikovných staviteľov.

LEGO® Ideas 21335 (RECENZIA) – Za svetlom majáka

S novým setom motorizovaného majáka sa LEGO dizajnéri skutočne vytiahli. Nebál by som sa ho označiť za jeden z dvoch najkrajších setov. Samozrejme zásluhy patria aj Sandrovi Quattrinimu – dizajnérovi pôvodného modelu, z ktorého maják vychádza. Rad LEGO Ideas totiž označuje, že maják vznikol v rukách fanúšika a do oficiálnej distribúcie bol zaradený po výraznej podpore celej komunity. Poďme teda preskúmať, čím si to zaslúžil.

Ako vybrať stavebnicu LEGO®

Stavebnica LEGO® ponúka mnoho rôznych radov pre malých, väčších aj pokrokových staviteľov. Výber je naozaj široký, a preto sme pre vás pripravili prehľadného sprievodcu, vďaka ktorému sa v ponuke ľahko zorientujete a zvolíte ideálnu stavebnicu podľa veku, záujmu a schopností dotyčného.

Legendárna bábika Barbie v hlavnej úlohe ružového trháka

Do kín ide „ružový trhák“. Ikonická bábika Barbie ožíva v rovnomennom filme, ktorý má celosvetovú premiéru 20. júla. Spoločnosť Mattel pri tejto príležitosti uvádza na trh rad produktov, aby deti mohli rozohrať scény s Barbie aj doma v izbičke.

Ako zabaviť deti v záhrade

Doprajte svojim ratolestiam poriadne vyžitie v záhrade a vytvorte im perfektné zázemie na detské hry aj radovánky. Ak im zaobstaráte detský domček, pieskovisko, hojdačku, alebo dokonca multifunkčné detské ihrisko do záhrady, určite ich na pobyt vonku nebudete musieť prehovárať a vymýšľať inú zložitú zábavu.

Získajte ešte väčšiu istotu a spoľahlivosť s novými výhodami TrueLife

Nové audio a video opatrovateľky TrueLife patria medzi moderných pomocníkov všetkých rodičov, ktorí chcú mať svoje dieťatko spoľahlivo pod kontrolou v každej situácii. Vďaka programu Premium Guarantee s nimi teraz okrem inovatívnych funkcií a dokonalého zvukového a obrazového prenosu získate aj ďalšie výhody, ako napríklad nárok na náhradnú pestúnku, predĺženú záruku a ďalšie zľavy.

Stavebnica LEGO®: Kúpte, napíšte recenziu a získajte poukaz v hodnote 8 €

Kúpte si u nás vybranú stavebnicu LEGO®, napíšte recenziu a získajte navyše poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha v období od 21. 5. 2023 do 30. 6. 2024, prípadne do vypredania zásob.

Hravá elektronika, ktorú si deti zamilujú – to je GoGEN Déčko

Aké novinky z oblasti detskej elektroniky si pre nás pripravila spoločnosť GoGEN? V spolupráci s obľúbenou detskou TV stanicou Déčko prichádza s hravou elektronikou v podobe karaoke mikrofónov, CD prehrávačov, farebných reproduktorov a ďalších zaujímavých produktov, ktoré nadchnú ako deti, tak mnohých hravých dospelákov.

Ako vybrať hračku pre chlapcov od 6 do 10 rokov

Malý školák túži po nových vedomostiach a poznaní, avšak občas sa mu cnie aj po klasickom hraní a rád si niečo poskladá alebo sa zabaví s autíčkami. Preto vám prinášame prehľad tých naj hier, hračiek a aktivít, s ktorými u chlapca vo veku od 6 do 10 rokov určite zabodujete.

Ako vybrať hračku pre bábätko a batoľa

Neviete si poradiť s tým, akú hračku vybrať pre bábätko alebo batoľa? V našom prehľadnom sprievodcovi vás zoznámime s obľúbenými hračkami pre najmenších, s ktorými určite vykúzlite úsmev na tvári každému dieťaťu. A pretože detský vývoj do 3 rokov letí vo veľmi rýchlom tempe, zamerali sme sa vždy na hračky na určité vývojové obdobie.

Ako vybrať hračku pre dievča od 11 do 14 rokov

U 11 až 14-ročných slečien sa už skôr než na klasické hračky zameriame na darčeky pre mladú generáciu. Konkrétne pre dievčatá sa ponúkajú šperky, kozmetické i dekoratívne produkty, inteligentné hodinky alebo nejaké zaujímavé dievčenské čítanie. Ponuka je skutočne široká a na lepšiu orientáciu vám opäť poslúži náš prehľadný sprievodca.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14