Obnoviť stránku

Akce a slevy

Doprava a inštalácia zadarmo na spotrebiče Bosch Serie 8/Siemens iQ700

Teraz máte možnosť zaobstarať si špičkové spotrebiče od značiek Bosch a Siemens s dopravou zadarmo až k vám domov. Okrem toho, pri výbere vybraných vstavaných spotrebičov získate aj možnosť inštalácie zadarmo a zníženej DPH o 9 %. Akcia platí do 31. 5. 2024 alebo do vypredania zásob.

K tyčovému vysávaču Hoover môžete získať čističku vzduchu zadarmo

Uľahčite si každodenné upratovanie domácnosti a prizvite si k nemu výkonný tyčový vysávač Hoover. Vybrané modely si teraz navyše môžete zaobstarať vo výhodnej akcii, v ktorej k vysávaču získate čističku vzduchu zadarmo.

K nákupu dvoch ľubovoľných vstavaných spotrebičov ETA získate exkluzívnu sadu nádob

Kúpte si dva ľubovoľné vstavané spotrebiče ETA a získajte ako darček sadu exkluzívneho nerezového riadu ETA Honeycomb pre rýchlejšiu a zdravšiu prípravu jedál. Akcia trvá od 15.4. do 31.5.2024 a zahŕňa špičkové modely varných dosiek, vstavaných rúr a model vstavanej umývačky riadu a chladničky.

Získajte s nákupom Philips Ambilight TV zľavu na soundbar až 339 EUR!

Práve teraz je tá správna chvíľa na nákup nového televízora Philips Ambilight. Vďaka tomu zažijete hokejový šampionát vo veľkom štýle priamo doma. Najmä keď môžete získať aj výraznú zľavu na soundbar Philips TAB8507. Aké sú podmienky a kedy akcia prebieha? Bližšie informácie nájdete nižšie v článku.

Nové Samsung televízory s umelou inteligenciou

Moderné QLED 8K televízory Samsung majú teraz vďaka AI ešte lepšie výsledky pri zobrazení akčných scén, športu, ale napríklad aj pri hraní hier.

Kúpte grafiku MSI GeForce RTX 4060 Ti a získajte 40 EUR na Steam

Máte zálusk na novú grafickú kartu? Pokiaľ si vyberiete niektorú z GeForce RTX 4060 Ti, tak získate aj veľmi pekný bonus vo výške 40 EUR na váš Steam účet. Aké sú pravidlá akcie a kde sa musíte po nákupe zaregistrovať?

Umývačku Bosch teraz kúpite so zásobou kapsúl Finish na pol roka

Beko a Grundig: nakúpte, napíšte recenziu a získajte poukaz

Hodil by sa vám nový holiaci strojček či zastrihávač? Alebo by sa snáď vašej domácnosti zišla nová žehlička? Potom by vám nemala ujsť akcia, ktorú sme si pre vás pripravili v spolupráci so značkami Beko a Grundig. Ak si teraz zaobstaráte nový holiaci strojček, zastrihávač, žehličku či naparovač odevov týchto značiek a napíšete na vášho nového pomocníka recenziu, za váš názor vás odmeníme poukazom v hodnote 8 €.

Vybrané práčky Bosch s technológiou i-DOS teraz zaobstaráte s cashbackom 80 €

Žiada si vaša domácnosť novú práčku alebo hneď kombinovanú práčku so sušičkou? Potom by vám nemala uniknúť skvelá akcia značky Bosch, v ktorej môžete za nákup vybraných práčok získať späť až 80 €.

Chladničky Hisense: kúpte, napíšte recenziu a získajte 20 € na ďalší nákup

Ak zakúpite niektorú z vybraných chladničiek Hisense a napíšete na ňu recenziu, ako poďakovanie od nás môžete získať voucher v hodnote 20 € na ďalší nákup

Kúpte si nový tablet Xiaomi Pad 6s Pro a zadarmo získajte obal aj ďalšie výhody

Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Xiaomi - tabletom Pad 6S Pro. Má elegantný dizajn, pôsobivý displej, efektívne nabíjanie aj výkonný hardvér. Jeho kúpou navyše získate obal zadarmo a ďalšie výhody. Poponáhľajte sa, pretože ponuka je časovo obmedzená.

Nielen sladkosti: Veľkonočná nádielka plná hier a zábavy od Mattela

Sviatky jari sa nezadržateľne blížia a s nimi aj otázka, čím deti milo prekvapiť. Radšej než kopu sladkostí im kúpte nejakú peknú hračku od Mattela - na výber majú dievčatá aj chlapci a nezabudli sme ani na najmenších.

So spotrebičmi Whirlpool získate vždy niečo navyše

Kúpte vybrané spotrebiče Whirlpool a získajte ako darček praktické balenie produktov pre čistú a voňavú domácnosť v hodnote až 170 EUR. Akcia trvá od 1. 4. 2024 do 31. 8. 2024.

Získajte cashback až 200 EUR za nákup spotrebičov Haier

Potřebujete vybavit vaši domácnost novými spotřebiči? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout výhodná akce, kterou si pro své zákazníky přichystala značka Haier. Ta nyní vrací část peněz z nákupu vybraných spotřebičů zpět.

Vyhrajte ceny v hodnote 8 000 € od Logitechu!

iRobot Roomba: Napíšte recenziu a získajte 40 € na ďalší nákup

Nechajte upratovanie podláh na robotický vysávač iRobot Roomba a využite voľný čas príjemnejšie. Vybrané modely si navyše teraz môžete zaobstarať v špeciálnej akcii, vďaka ktorej budete mať z nového domáceho pomocníka ešte väčšiu radosť.

Napíšte recenziu na televízor Blaupunkt a získajte voucher na ďalší nákup

Prišiel by vám vhod nový televízor a zaujal vás niektorý z modelov značky Blaupunkt? Potom vás určite bude zaujímať výhodná akcia, ktorú sme si pre zákazníkov spoločne s týmto výrobcom prichystali. Ak si totiž zaobstaráte niektorý z vybraných televízorov Blaupunkt a napíšete naň recenziu, odmeníme sa vám poukazom na ďalší nákup na Alza.sk v hodnote 12 €.

Napíšte recenziu na projektor Zeemr a získajte voucher na ďalší nákup

Multifunkčné zastrihávače Philips teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Dopřejte si dokonalou úpravu od hlavy až k patě! Multifunkční zastřihovač značky Philips se stane vaším nenahraditelným pomocníkem. Pomůže vám zkrotit nejen vousy, ale i vlasy a chlupy po celém těle. Za nákup vybraných modelů můžete nyní získat až 500 Kč zpět.

Súťažte o lístky na MS v hokeji alebo využite výhodný cashback na produkty Jar a Ariel

Kvalitních pracích i čisticích prostředků značky Ariel a Jar není nikdy dost, a pokud s nimi můžete ještě soutěžit o lístky na MS v hokeji nebo získat výhodný cashback, tak byste s jejich nákupem otálet neměli. Soutěž o vstupenky probíhá od 15.3. do 28.4.2024, cashbackovou akci můžete využít od 15.3. do 28.4.2024. Akce se nevztahuje na produkty značky P&G Professional.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12