Obnoviť stránku

Ondřej Chabr

Vivo V40 SE 5G (RECENZIA): Štýlový zovňajšok, skvelá výdrž, výkonnostne ale pokrivkáva

S vrcholným X100 Pro sa výrobca utvrdil, že vlajkové lode mu idú. S modelom Vivo V40 SE 5G sa púšťa do sféry podstatne nižšej výbavy. Aj tu si ale chce získať srdcia zákazníkov, v tomto prípade menej náročných používateľov. Ako sa mu to podarilo, sa dočítate v tejto recenzii.

Telefóny Infinix Note 40 majú veľmi šikovné nabíjanie a bohatú výbavu

Pokiaľ je pre vás vzhľad telefónu na jednom z popredných priečok, stredná trieda dostala dvojicu nových prírastkov. Infinix si skrátka na podobe telefónov dáva záležať. Zdá sa, že modely Infinix Note 40 a Note 40 Pro sú veľmi pobožné, pár rozdielov však nájdeme. Čo všetko vedia a ako to majú s cenou či dostupnosťou?

Praktický pomocník na dosah prsta. Tlačidlu akcie na iPhone je možné priradiť takmer akúkoľvek funkciu

Nevidíte na nových iPhonoch postranný prepínač tichého režimu? Apple sa rozhodol nahradiť ho akčným tlačidlom. Čo nové prináša, ako jeho funkcie obohatiť a dá sa jeho status zistiť aj poslepiačky?

Recenzia Nothing Phone (2a): Berie ti to najlepšie z vlajkového modelu, stojí však o polovicu menej

Strednú triedu sa vydal osloviť výrobca Nothing so svojím novým modelom Nothing Phone (2a). Na prvý pohľad však nie sú viditeľné žiadne ústupky. V čom tkvie ten rozdiel v porovnaní s vybavenejším modelom? A obstojí vo svojej zdatnej konkurencii? Telefón sme otestovali a prinášame vám recenziu.

Samsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou?

Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?

Samsung Galaxy S24 a S24+ (RECENZIA): Umelá inteligencia je tu. Ktorého z bratov si vybrať?

Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich zdvojenú recenziu. Dozviete sa, ktorý z modelov je pre vás vhodnejší, a na základe našich testov vám vysvetlíme, čo majú spoločné a čím sa odlišujú.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (RECENZIA): Najlepší model Redmi Note má mnoho predností, negatíva problémom nie sú

Najvýkonnejšia novinka Xiaomi Redmi Note 13 Pro + 5G prešla našimi rukami v novej recenzii. Do histórie značky sa zapisuje jedným prvenstvom, ku ktorému pridáva množstvo pokročilých funkcií. Chýba jej snáď ešte niečo?

Realme 12 Pro+ (RECENZIA): Vydarená stredná trieda s elegantným vzhľadom, dobrým teleobjektívom i slušnou výdržou

Prevetrať stredný rad sa rozhodol výrobca Realme uvedením ďalšej generácie jeho vlajkovej lode. My sme si teda do recenzie pozvali Realme 12 Pro+ 5G, aby nám ukázal, čo všetko dokáže. Nedopadlo to s ním najhoršie. Boduje elegantným dizajnom, fotoaparátom alebo napríklad solídnou výdržou. Bez chýb však nie je.

Xiaomi Redmi 13C (RECENZIA): Absolútny základ, ktorý neurazí, ani nenadchne

Koncepcia lacnejších, ale zaujímavých telefónov sa medzi používateľmi teší obľube. Medzi tie najdostupnejšie inteligentné telefóny sa aktuálne radí aj zaujímavý mobil Xiaomi Redmi 13C. Výbava vzhľadom na cenu nevyzerá vôbec zle. Ako dopadol v našej recenzii?

Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A

Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.

Samsung Galaxy A25 5G (PREVIEW): Lacná novinka konečne s displejom typu AMOLED

Posledným Samsungom Galaxy A, ktorý nesie číslovku 20, bol na našom trhu Galaxy A23 5G. Model očíslovaný hneď po ňom sa na Slovensko nedostal. Výrobca však príchod Samsungu Galaxy A25 5G berie vážne a jeho parametre sú sľubné.

Infinix Zero 30 5G (RECENZIA): Umelá inteligencia v extravagantnom balení

Značka Infinix u nás rozhodne nemá dlhú tradíciu. O to viac je zaujímavejšie pozrieť sa na jej produktový rad. My sme otestovali jej aktuálny hit, model Infinix Zero 30 5G.

Realme GT5 Pro dostáva špičkovú výbavu a trúfa si aj na tých najlepších

Nový Realme GT5 Pro má bohatú výbavu, ktorú by rád zavaril vlajkovým lodiam ďalších značiek. Fanúšikovia elegantného dizajnu so zahnutým displejom budú nadšení. Mobil vyzerá dobre vybavený nielen na mutlimediálne využitie.

OnePlus 12 (RECENZIA): Špičková vlajková loď, ktorá však musí čeliť tvrdej konkurencii

OnePlus 12 je novou generáciou hlavného ťahúňa čínskej značky, ktorá chce reagovať na najsilnejšiu konkurenciu. Ako sa modelu OnePlus 12 bude v pomyselnom súboji so súpermi dariť? Dozviete sa v tejto recenzii.

Recenzia Nothing Phone (2): Svetelný elegán vylepšuje výkon, displej i fotoaparát

Telefón Nothing Phone (2) je zariadenie, ktoré si na vás posvieti. Jeho hra svetiel je niečo, čím sa aktuálne nemôže chváliť žiadna konkurencia. Našťastie to nie je všetko, kvôli čomu sa o telefón zaujímať. My sme si ho kompletne otestovali a v recenzii prinášame svoje dojmy.

Darovanie, výkup či prenechanie múzeu. Čo robiť so starým telefónom?

Staré mobily, či už smartfóny, alebo tie slúchadlové, môžu byť považované za praveké stroje. Veľakrát toho ale zvládnu ešte dosť. Pokiaľ taký retro mobil nie je nenávratne poškodený, máme pre vás niekoľko tipov, čo s ním.

Mobily, na ktoré sa tešíme. Honor 100 a 100 Pro majú netradičný dizajn a ďalšie tromfy vrátane ceny

Úplne nové telefóny Honor 100 a Honor 100 Pro sa nechcú stratiť v záplave ostatných značiek. Svojím vzhľadom pútajú pozornosť. Obidva smartfóny však chcú preukázať aj svoje schopnosti, ktoré nevyzerajú vôbec zle.

Xiaomi 13T Pro (RECENZIA): Dostupná vlajková loď s kvalitným fotoaparátom a bleskovým nabíjaním

V ponuke firmy Xiaomi sa objavil model Xiaomi 13T Pro. Prišiel po boku s modelom bez prídomku Pro, oproti ktorému však prináša užitočné vylepšenia, ktoré ho katapultujú do vyššej kategórie. Ako sa mu v nej darí, čím vyniká a s ktorými mobilnými telefónmi sa môže smelo porovnávať? Všetko sa dozviete v recenzii Xiaomi 13T Pro.

iPhone 15 (RECENZIA): 48 Mpx fotoaparát aj Dynamic Island. Tohtoročný model dáva väčší zmysel než predchodca

Nájsť si v záplave mobilov toho správneho favorita, to sa rozhodol ešte viac sťažiť Apple. Rozporuplný a možno až skoro zbytočný iPhone 14 nechal za sebou a teraz prichádza s iPhonom 15. Prešiel našou recenziou a toto si o ňom myslíme.

iPhone 15 Pro Max (RECENZIA): Pevný a ľahký titán a viac zmien, než by človek čakal

Informácia, že iPhone 15 Pro Max je najlepší iPhone, aký kedy Apple vyrobil, je nesporná. Tento rok ale prešiel ešte výraznejšou premenou, než jeho predchodcovia v minulých rokoch. Zásluhu na tom má napríklad titán, ktorý so sebou prináša niekoľko výhod, nový konektor, fotoaparát či nové akčné tlačidlo. Novinku sme otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii.
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03