Obnoviť stránku

Pomohli sme v roku 2021

Vianočná finančná podpora

22.12.2021 – Naši kolegovia sa zapojili do hlasovania o vianočnú finančnú podporu neziskových organizácií. Pomerom sme prerozdelili celkovo čiastku 20 000 EUR.

Brieždenie o.z.

11.12.2021 - Brieždenie je občianske združenie pôsobiace od roku 2005 v oblasti sociálnej pomoci ženám a deťom, ktoré potrebujú sociálnu pomoc a podporu alebo zažívajú násilie v rodinách.

OZ Dom nádeje

10.12.2021 - OZ Dom nádeje je prevádzkovateľom Poradenského centra v Martine pre rodiny v kríze, krízového centra. Zriadením centra chce organizácia prispieť k podpore rodín s deťmi v ťažkej sociálnej situácii zameranej na ochranu práv a záujmov dieťaťa s cieľom zabrániť sociálnemu vylúčeniu alebo odstrániť jeho príčiny a spôsobiť na opätovné začlenenie.

Vstúpte n.o.

3.12.2021 - Nezisková organizácia Vstúpte, prevádzkuje zariadenie sociálnych služieb pre ľudí s mentálnym postihnutím. Je to rehabilitačné stredisko pre 25 klientov, zariadenie podporovaného bývania pre 7 klientov a tiež chránená dielňa.

OZ Farby radosti

25.11.2021 - Občianske združenie Farby radosti je orientujúce sa na pomoc deťom, ktoré vyrastajú v detských domovoch. Pre tieto deti býva štart do života omnoho zložitejší, ako pre väčšinu ich rovesníkov.

Detská chirurgia – OZ Slniečko na ceste

22.11.2021 - Občianske združenie Detská chirurgia – SLNIEČKO NA CESTE! sa už niekoľko rokov snaží uľahčiť a spríjemniť deťom a ich rodičom pobyt v nemocnici v Národnom Ústave Detských Chorôb v Bratislave. Táto klinika detskej chirurgie je koncovou klinikou, preto tu sú deti z celého Slovenska vo veku od 0 do 18 rokov.

Slovenská katolícka charita - Caritas

18.11.2021 - Víziou Slovenskej katolíckej charity – Caritas Slovakia je prostredníctvom profesionálnej pomoci a vďaka podpore darcov čo najviac znižovať počet ľudí na Slovensku i v zahraničí, ktorí sa nachádzajú v akejkoľvek núdzi.

ZSS Nestor o.z.

28.10.2021 - ZSS Nestor je občianske združenie, ktorého hlavnou činnosťou je poskytovanie sociálnych služieb v 4. druhoch pobytových sociálnych služieb pre 152 klientov – zariadenie pre seniorov, špecializované zariadenie a zariadenie opatrovateľskej služby.

Zariadenie pre seniorov BOHUNKA

20.10.2021 - Zariadenie pre seniorov BOHUNKA, poskytuje sociálne služby s celoročnou pobytovou formou. Kapacitou zariadenia je 38 klientov.

Deťom s rakovinou n.o.

09.09.2021 - Neziskovú organizáciu Deťom s rakovinou založili rodičia detí, ktoré sa liečili na bratislavskej detskej onkológii. Ich hlavným cieľom je vybudovať špičkovú kliniku detskej onkológie, neustál zlepšujú podmienky liečby.

OZ GPK Ružinov

01.09.2021 - Občianske združenie Gynekologicko-pôrodníckej kliniky v Ružinove v Bratislave pomáha Novorodeneckému oddeleniu v Univerzitnej Nemocnici v Bratislave. Toto oddelenie patrí spolu s pôrodnicou medzi najväčšie na Slovensku. Za rok majú na Slovensku najvyšší počet pôrodov (vyše 3000).

Detská chirurgia – OZ Slniečko na ceste

25.07.2021 - Občianske združenie Detská chirurgia – SLNIEČKO NA CESTE! sa už niekoľko rokov snaží uľahčiť a spríjemniť deťom a ich rodičom pobyt v nemocnici v Národnom Ústave Detských Chorôb v Bratislave. Táto klinika detskej chirurgie je koncovou klinikou, preto tu sú deti z celého Slovenska vo veku od 0 do 18 rokov.

Alza.cz podpořila Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny 1,5 mil. Kč

10. 12. 2020 – Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny byl založen v prosinci roku 2013 Hanou Píšovou a Markétou Stránskou. Nadační fond vznikl na základě osobní zkušenosti s příchodem předčasně narozených dvojčat na svět. Cílem fondu je pomáhat rodinám předčasně narozených dětí, které se ocitly v tíživé finanční a psychické situaci. Nadační fond pomáhá vždy konkrétní rodině a jejich konkrétní potřebě spojené s předčasně narozeným dítětem. Alza.cz dosud pomohla 85 rodinám a další budou následovat.

OZ Dieťatko z Kramárov

29.06.2021 - Občianske združenie Dieťatko z Kramárov pomáha Novorodeneckému oddeleniu Nemocnice akad. L. Dérera na Kramároch.

Nadácia Bátor Tábor Slovakia

25.6.2021 - Nadácia Bátor Tábor organizuje tábory zážitkovej terapie pre vážne choré deti a ich rodiny, ako aj pre rodiny, ktoré pre vážne ochorenie stratili dieťa. Táborov sa zúčastňujú deti pochádzajúce z troch krajín (Česka, Poľska a Slovenska).

Želaj si, o.z.

12.06.2021 - Želaj si, o.z. je organizácia, ktorá pomáha umierajúcim a chorým detičkám plniť ich tajné detské sny. Boli sme oslovení so žiadosťou o splnenie sna deťom, ktorých snom bolo získať tablet.

Súťaž Moje ľudské práva

02.06.2021 - Slovenské národné stredisko pre ľudské práva (SNSĽP) ako organizácia štátu šíri osvetu a ľudských právach a nediskriminácii, poskytuje právne služby a robí rôzne výskumy a prieskumy.

OZ „Nádej detí“ - Centrum pre rodiny a deti Bernolákovo

03.06.2021 - Občianske združenie „Nádej detí“ prevádzkuje Centrum pre rodiny a deti v Bernolákove (po starom detský domov). Organizácia nás oslovila so žiadosťou o nákup trampolíny a grilu, aby deťom spríjemnili pobyt na dvore a spoločné chvíle detí s vychovávateľmi.

Podpora študentov v súťaži EBEC Bratislava 2021

31.5.2021 - EBEC (European BEST Engineering Competition) je najväčšia medzinárodná technická súťaž v strednej Európe určená pre štvorčlenné tímy študentov vysokých škôl. Súťaž prebieha celkom na troch úrovniach a v dvoch samostatných kategóriách. Na prvej úrovni sú lokálne kolá organizované v réžii jednotlivých pobočiek BESTu na 57. technických univerzitách. Víťazi lokálnych kôl postupujú na regionálnu úroveň a následne potom do celoeurópskeho finále, ktoré sa tento rok uskutoční v Madride.

Můj byt organizace Nadání a dovednosti

14.3.2021 - Projekt je určen pro mladé lidi, které brzy čeká odchod z dětského domova, nebo z něj už odešli. Organizace Nadání a dovednosti jim pomáhá se základním vybavením nového domova, finanční gramotností a samostatností. Od roku 2021 se partnerem projektu stala Alza.cz, a tak můžeme společně podporovat mladé lidi z dětských domovů a pomáhat jim vybavit jejich první samostatné bydlení domácími spotřebiči.  
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19