Obnoviť stránku

Akce a slevy

Získajte telefóny nového radu Redmi Note 13 za akciovú cenu a k tomu zaujímavé darčeky

Značka Xiaomi prichádza s novými smartfónmi radu Redmi Note 13 a my pre vás máme akciu, vďaka ktorej môžete získať skvelý darček. Za nákup modelu Redmi Note 13 Pro 5G alebo Note 13 Pro+ 5G si môžete vybrať jeden z darčekov - Redmi Buds 5 alebo Xiaomi Smart Band 8.

Nový mobilný telefón UleFone Armor 21 je spojením odolnosti a originálneho dizajnu

Vysoko odolný mobilný telefón UleFone Armor 21 je čerstvou novinkou, ktorá zaujme nielen odolnosťou, ale aj slušnými parametrami strednej triedy a unikátnym dizajnovým prvkom Infinite Halo. Odolnosť je podľa MIL-STD-810H a k tomu pridáva nielen obrovskú batériu, ale aj kvalitný displej a fotoaparát. Čo všetko UleFone Armor 21 ponúkne?

Galaxy Unpacked Novinky

Přihlaste se k odběru novinek a můžete vyhrát to nejlepší z novinek, které Samsung brzy představí. Losujeme tři výherce, kteří si sami vyberou výhru.

Získajte až 40 € na ďalší nákup za recenziu na váš nový SONY produkt

Chcete získať voucher v hodnote až 40 € na akékoľvek ďalšie nákupy na Alza.sk? Stačí napísať krátku recenziu na svoj nový Sony výrobok a podeliť sa s ostatnými o svoje skúsenosti. Akcia trvá od 01. 05. 2023 do odvolania a vzťahuje sa na vybraný sortiment SONY nad 40 €.

Telefóny Realme 9 (PREVIEW): zaujímavá trojica, ktorá má čo ponúknuť

Značka Realme je najrýchlejšie rastúcou značkou na trhu smartfónov. Niet sa čomu čudovať, pretože ich telefóny patria k špičke v oblasti vysokého výkonu a skvelých parametrov za príjemne nízke ceny. Novinky radu Realme 9 nás o tom budú chcieť opäť presvedčiť.

Ohybné telefóny v novom. Samsung Galaxy Z Flip4 a Z Fold4 majú špičkový výkon aj výbavu

Leto sa v prípade Samsungu nesie v znamení nových generácií jeho ohybných telefónov. Tentokrát už tu máme modely Galaxy Z Flip4 5G a Galaxy Z Fold4 5G. Čím sa líšia od svojich predchodcov?

Honor Magic4 Lite 5G je tu. Až do 1. mája si ho zaobstaráte za špeciálnu štartovaciu cenu

Vlajkový rad Honor Magic4 po novom doplnil aj model zo strednej triedy – Honor Magic4 Lite 5G. Láka predovšetkým na 120 Hz displej a 66 W rýchle nabíjanie. Rozhodne to ale nie je všetko.

Ku kúpe nového Samsung Galaxy A53 5G získate bonus – bezdrôtové slúchadlá

Samsung Galaxy A53 5G je novým prírastkom do obľúbeného radu Galaxy A. Pokiaľ si ho kúpite teraz, okrem telefónu získate bonus – bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds Live. Ako na to?

Kúpte si nový Samsung Galaxy A53 5G a získajte ako bonus bezdrôtové slúchadlá

Pokiaľ si teraz kúpite nový Samsung Galaxy A53 5G, získate ako bonus bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Live. Ako na to?

Xiaomi Redmi Note 11 je tu. Objednajte si ho teraz a získate dva darčeky

Xiaomi Redmi Note 11 si už môžete objednať. Pokiaľ to stihnete od 21. februára do 23. marca, získate YouTube Premium na 2 mesiace zadarmo a možnosť bezplatnej výmeny poškodeného displeja na pol roka.

Nové telefóny Samsung Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra vynikajú v mnohých oblastiach

Nové modely radu Samsung Galaxy S22 si už môžete kúpiť v bežnom predaji. Sú výkonné a majú perfektný fotoaparát aj displej. Čo všetko dokážu?

Nový Samsung Galaxy S21 FE 5G je tu. Získajte výkupný bonus až 150 € a službu Galaxy Premier Service na rok

S novým Samsung Galaxy S21 FE 5G môžete získať výkupný bonus až 150 €. Stačí svoje existujúce zariadenie zaregistrovať a ponúknuť na odkúpenie. Ako darček si tiež môžete aktivovať program Premier Service na rok.

Aktivujte si SIM kartu s tarifou Radosť a vyhrajte poukaz na ďalší nákup na Alza.sk

Xiaomi Redmi Note 10 5G (PREVIEW): 5G, pekná výbava a veľmi príjemná cena

Nový Xiaomi Redmi Note 10 5G je tu. Opäť ponúkne príjemne nízku cenu, slušné hardvérové vybavenie a teraz aj podporu sietí 5G.

vivo V21 5G: skutočne oslňujúce selfie

vivo V21 5G je štýlový smartfón, ktorý sa nezvyčajne zameriava na občas opomínanú funkciu selfie fotoaparátu. Čo ďalšie ponúka a koľko tento vydarený kúsok stojí?

Telefóny zo série Xiaomi 11T prinášajú skvelú výbavu za pekné peniaze

Motorola Edge 20 Lite: špičkový fotomobil strednej triedy

Motorola Edge 20 Lite je najnižšia verzia z trojice vlajkových modelov spoločnosti Motorola pre rok 2021. Napriek tomu ponúka parametrovo skvelý fotoaparát s rovnakým hlavným objektívom aký majú najvyššie modely, pekný OLED displej, ale aj solídny výkon. Aká je nová Motorola Edge 20 Lite?

Telefóny Motorola Edge 20 a Edge 20 Pro teraz kúpite so zľavou 100 €

Samsung Galaxy Z Fold3 (PREVIEW): prvý telefón s kamerou pod displejom

Už tretí model z radu ohybných telefónov Samsung Galaxy Z Fold3 so sebou tento rok prináša veľa noviniek, a dokonca aj mnohé prvenstvá. Úplne prvýkrát sa tu uplatňuje kamera pod displejom alebo stylus na ohybnom displeji. Telefón tradične nezaostáva ani po stránke výkonu. Čo všetko nový Fold ponúka? 

Kúpte si Samsung Galaxy Z Fold3 5G a Galaxy Z Flip3 5G

20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01