Obnoviť stránku

AlzaPet

Termoizolačný pelech pre psov

Termoizolačný pelech pre psov zaisťuje tepelný komfort. Na spodnej strane má špeciálnu ochrannú vrstvu, najčastejšie vyrobenú zo zosilneného nylonu či gumového materiálu. Táto tepelná izolácia bráni preniknutiu chladu od zeme a udržuje psíka v teple.

Absorpčné podložky pre psov

Absorpčné podložky pre psov patria medzi hygienické pomôcky. Vyznačujú sa určitou schopnosťou savosti, jedna taká podložka zvládne zadržať až 250 ml tekutiny. Najčastejšie sa používajú ako výchovné podložky pre šteniatka, ktoré sa učia hygienickým návykom. Využívajú sa však tiež pre psích seniorov trpiacich inkontinenciou alebo do pôrodného boxu pre sučku.

Útekový režim

Ak sa pri monitoringu pomocou GPS lokátora pes vzdiali zo svojho domova – monitorovacej základne, prístroj to okamžite zaznamená a nahlási majiteľovi psa pomocou SMS správy na mobilný telefón. Zároveň sa GPS lokátor sám prepne do režimu, ktorý psa monitoruje aj niekoľko km od domova.

Protištekací obojok

Je špeciálnym typom elektronického obojka a môže prostredníctvom elektrického impulzu pomôcť zabrániť nadmernému štekaniu. Protištěkacie obojky ale neriešia dôvod štekania, ich využívanie je preto potrebné konzultovať s odborníkmi a obmedziť len na výcvik.

Obojok typu martingale

Obojky martingale sú polosťahovacie obojky pre psov so zarážkou, ktorá zabráni úplnému stiahnutiu obojka. Psa preto obojok neškrtí, ak potiahne, a zároveň ho nie je možné pretiahnuť cez hlavu, a pes sa tak nemôže vyvliecť.

Grain free

Grain free je označenie krmiva pre psov aj mačky, ktoré neobsahuje žiadne obilniny. Je vhodné pre zvieratá s citlivým zažívaním, alergiami či precitlivenosťou na niektoré zložky bežných krmív.

Holistické krmivo

Holistické krmivo je lehce stravitelné, energeticky využitelné BIO krmivo připravované pouze z masa zvířat chovaných v příznivých podmínkách. Nejkvalitnější krmivo na trhu.

Hypoalergénne krmivo

Hypoalergenní krmivo je určeno pro psy a kočky s alergiemi, potravinovou intolerancí nebo citlivým zažíváním. Neobsahuje lepek, barviva, dochucovadla ani konzervanty. Naleznete v nich obvykle jen jeden druh masa, aby bylo možné určit, co přesně zvířeti způsobuje potíže.

Pamlskovník

Pamlskovník je výcviková pomůcka, snadno přenosný textilní pytlík sloužící k praktickému uložení pamlsků. Obvykle jej lze pomocí poutka či karabiny připevnit k oděvu.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04