Obnoviť stránku

Arozzi

Arozzi banner

Arozzi – pre hráčov to najlepšie

Švédska spoločnosť Arozzi sa zameriava na výrobu aj dizajn herných stoličiek, stolov, mikrofónov a ďalšieho herného príslušenstva, ktoré je prispôsobené vysokým nárokom profesionálov z Esport komunity alebo streamerov. Portfólio tvoria aj kreslá a stojany na pretekárske simulátory umožňujúce riadiť tisíckoňové špeciály z pohodlia vášho domova. Všetky produkty Arozzi sa navyše môžu pochváliť konštrukciami z kvalitných materiálov s vynikajúcou odolnosťou a najmä v prípade herných stoličiek a stolov aj elegantným, ale napriek tomu funkčným dizajnom.

Arozzi herné stoličky

Herné stoličky Arozzi

Herné stoličky Arozzi doprajú vášmu telu maximálne pohodlie aj po niekoľkých hodinách sedenia. Rady Arozzi Milano alebo Inizio potešia nielen svojou cenou, ale aj výbavou, ktorá zahŕňa hojdací systém, hlavové a bedrové opierky alebo výškovo nastaviteľné sedáky. Pokročilejšie rady herných stoličiek Arozzi Vernazza alebo Mezzo ponúkajú navyše pokročilý naklápací mechanizmus, 3D podrúčky či väčšie kolieska. Pri vybraných modeloch sú špecialitou balančné prvky, ktoré udržiavajú svaly v neustálej aktivite alebo vyhotovenie z hebkej látky.

Arozzi herné stoly

Arozzi herné stoly ponúkajú množstvo vylepšení pre všetkých milovníkov počítačových hier. Konštrukcie stolov sú výškovo nastaviteľné a majú k dispozícii niekoľko výrezov na jednoduché a prehľadné vedenie káblov. Vďaka unikátnej povrchovej úprave sú navyše celé pracovné dosky použiteľné ako podložky pod myš s perfektným sklzom a maximálnou presnosťou snímania pohybov. Rovnako ako stoličky, aj herné stoly Arozzi sú dostupné v špeciálnej edícii Star Trek.

Arozzi herné stoly
Herné kreslo Arozzi

Arozzi príslušenstvo k pretekom

Vychutnajte si preteky, ako keby ste sedeli za volantom pretekárskeho špeciálu na skutočnej dráhe. Pretekárske stojany Arozzi prinášajú možnosť nastaviť sedadlo, herný volant, pedále a radiacu páku podobne ako v aute. Všetky časti konštrukcie sú v realistických veľkostiach a dajú sa individuálne nastaviť. Skvele sa k nim hodia Arozzi herné stoličky, gumené podložky predchádzajúce poškriabaniu podlahy alebo herné okuliare radu Visione, ktoré tlmia potencionálne škodlivé modré a biele svetlo.

Spresniť parametre
111 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07