Obnoviť stránku

AROZZI Zona Floorpad červená

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
45,90 €

AROZZI Zona Floorpad červená

Podložka pod stoličku AROZZI Zona Floorpad

Kruhová podložka pod kolieskovú stoličku AROZZI Zona Floorpad v kombinácii čiernej a žiarivo červenej farby perfektne doplní interiér vašej domácej pracovne alebo kancelárie. Vďaka použitým kvalitným materiálom je podložka AROZZI predurčená na dlhú životnosť bez kompromisov.

120 cm

Priemer

3 mm

Hrúbka

2 kg

Hmotnosť

Podložka na pevné podlahy

Podložka je silná 3 mm a po obvode ju proti štiepeniu chráni precízne vyhotovené obšitie. AROZZI Zona Floorpad je vyrobená z kvalitného mikrovlákna tak, aby chránila vašu podlahu pred možným poškodením a zároveň tlmila hluk spôsobený kolieskami stoličky, a to bez toho, aby bránila ich plynulému pohybu.

Odolné vyhotovenie

Na lícovej strane podložku zdobí výrazné červené logo značky AROZZI, na rube je opatrená protišmykovým pogumovaním, takže pevne drží na svojom mieste. V prípade potreby možno podložku vyprať v práčke a zase bude ako nová.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Typ povrchu Na tvrdú podlahu
Materiál podložky Polyester

Vlastnosti

Tvar Okrúhly (tvar R)

Rozmery

Dĺžka 120 cm
Šírka 120 cm

Farba

Farba Čierna, Červená

Typ

Typ príslušenstva Podložka pod stoličku
Kód:  AROZ1a7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AZ-ZONA-PAD-BR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18