Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AROZZI Visione VX-400 White

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AROZZI Visione VX-400 White

AROZZI VISIONE VX-400 Predstavujeme Visione, najnovší produkt od spoločnosti Arozzi pro zvýšenie produktivity, pohodlia a doby strávenej hraním hier na PC. Okuliare Visione pomáhajú vďaka stlmeniu potencionálne škodlivého modrého a bieleho svetla eliminovať nežiaduce artefakty, zvýšiť čistotu obrazu a ostrosť videnia. Nosením okuliarov Arozzi uľavíte očiam od únavy a môžete sa nerušene sústrediť na hranie a zábavu. Okuliare filtrujú cez 99 % UV žiarenia a majú šošovky citlivé na svetlo, ktoré sa automaticky prispôsobia okolitému prostrediu. Súčasťou balenia je praktický obal, puzdro, handrička na okuliare a náhradné sedielka. ZÁKLADNÁ ŠPECIFIKÁCIA Typ okuliarov: herné Sklá: jantárové Hmotnosť: 19 g Priemer šošoviek: 370 mm Nos: 15 mm Nožičky: 140 mm Farba rámu: biela - čierna

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Herné

Štýl okuliarov

Štýl Moderný

Veľkosť

Nos 15 mm
Nožička 140 mm
Sklo 37 mm

Druh

Druh Na PC
Tvar rámu Obdĺžnikové
Materiál rámu Kovový

Určenie

Určenie Unisex
Typ Herný

UV ochrana

UV ochrana UV400

Slnečný filter/zatienenie

Slnečný filter/zatienenie Bez slnečného filtra

Farba

Farba rámika Biela, Čierna
Farba skiel Jantárová

Vlastnosti skiel

Vlastnosti skiel Zníženie únavy očí

Obsah balenia

Obsah balenia Pevné puzdro, Handrička na čistenie

Rozmery

Šírka okuliarov 13,2 cm
Dĺžka nožičiek 13,8 cm
Kód:  AROZ08g12
Produktové číslo:  VX400-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19