Obnoviť stránku

ARIETE

Ariete - spotrebiče do kuchyne

Ariete: Inovácia a kvalita vo vašej domácnosti

Talianska značka Ariete, fungujúca od roku 1964, vstúpila na trh s jediným produktom, a to s plynovým zapaľovačom. Dnes je Ariete držiteľom niekoľkých patentov a svoje produkty, ktoré navrhujú v Taliansku, zameriavajú predovšetkým na inovácie. Ide o spotrebiče do kuchyne aj na upratovanie domácnosti s nevšedným dizajnom a mnohými funkciami. Oživte svoju domácnosť s produktmi Ariete v retro alebo vintage štýle.

Kávovary Ariete

Pákové kávovary Ariete

Pákové kávovary Ariete s nevšedným dizajnom a inovatívnymi funkciami dokážu pripraviť nielen obľúbenú kávu, ale aj latte alebo cappuccino pre 2 osoby naraz. Súčasťou kávovarov Ariete je Thermoblok na ohrev vody, prehľadný ukazovateľ teploty alebo parná tryska na napenenie mlieka. Na prípravu môžete použiť mimo klasickej mletej kávy aj E.S.E pody.

Parné čistenie s Ariete

Spoločnosť Ariete je priekopníkom parnej metódy čistenia a držiteľom 3 patentov. Vďaka parným mopom a multifunkčným aj manuálnym parným čističom bude vaše upratovanie naozaj dôkladné a ideálne pre domácnosť s alergikmi alebo deťmi, pretože únikom pary dochádza pri upratovaní tiež k dezinfekcii. Pomocou otočných hlavíc a nastaviteľných rukovätí parných čističov sa dostanete aj do ťažko prístupných miest a ovládanie si prispôsobíte tak, aby vám pri upratovaní čo najviac vyhovovalo.

Parné mopy Ariete
Ariete Vintage kolekcia

Vintage kolekcia Ariete

Kuchynské spotrebiče Ariete vás zaujmú pastelovým vintage dizajnom. Kávovary, hriankovače, alebo napríklad rýchlovarné kanvice Ariete majú síce retro vzhľad, ale svojimi modernými funkciami zodpovedajú aj tým najnáročnejším požiadavkám zákazníkov. Vytvorte si doma so spotrebičmi Ariete atmosféru starých čias obohatenú o skvelú chuť a jednoduchú prípravu.

Spresniť parametre
107 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18