Obnoviť stránku

Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1

Parný čistič Ariete 4207 s bohatým príslušenstvom vám výrazne uľahčí upratovanie bytu či domu, pričom dokáže zničiť takmer všetky baktérie a mikróby. Oproti obvyklým spôsobom vytierania ušetrí váš čas aj energiu a navyše váš domov zostane hygienicky čistý. Príkon 1 400 W a tlak 4 bary sa postarajú o dostatočný výkon pri čistení. Najväčší nástavec je určený pre dôkladné vyčistenie všetkých typov tvrdých podláh. 

S ďalšími nástavcami vrátane malej kefky odstránite nečistoty z kachličiek alebo stolíkov a tryska zahnutá do uhla 90° slúži pre horšie prístupné miesta. Nechýba ani kefa na čistenie tkanín, vaša sedačka bude teda po divokej party ako nová. Pištoľ je ergonomická a pohodlná, teda sa dobre drží a čistenie tak bude veľmi príjemné. 

Na samotnom zariadení nechýba tlačidlo pre zapnutie/vypnutie a gombík pre plynulú reguláciu výkonu. Nádržka na vodu má objem 1,5 l a pre jednoduché doliatie slúži lievik, ktorý je súčasťou balenia. Doprajte si čistú a hygienickú domácnosť, ktorú docielite príjemným čistením.


Parametre a špecifikácia

Kapacita hliníkovej nádržky:
1,5 l

Príslušenstvo:
Podlahová kefa
Kefa na tkaniny
Malá kefa so stierkou
Poťah z mikrovlákna
Trysky
90° tryska
Okrúhla kefa
Pevné predlžovacie trubice
Lievik
Pripínací popruh cez rameno

Všeobecné informácie:
Dĺžka napájacieho kábla: 6 m
Dĺžka hadice: 2 m
Bezpečnostný uzáver

Príkon:
1 400 W

Tlak:
4 bary

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 600 W
Objem nádoby 1,5 l
Tlak pary 4 bar
Kód:  BEU431g
Produktové číslo:  ARI-4207
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18