Obnoviť stránku

Ariete 4146 XVapor Deluxe

4,7 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
97,90 €

Ariete 4146 XVapor Deluxe


Čistá domácnosť s parným čističom Ariete 4146 XVapor Deluxe - rýchlo, pohodlne a bez použitia chémie

Multifunkčný parný čistič Ariete Xvapor Deluxe je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Okrem tlaku 5 barov, ktorý pomôže odstrániť aj tú najodolnejšiu špinu a mastnotu, disponuje širokým výberom príslušenstva, vďaka ktorému perfektne vyčistíte rôzne druhy povrchov. S týmto presvedčivým multifunkčným spotrebičom budete maťsvoju domácnosť zaručene pod kontrolou - pohodlne, rýchlo a bez použitia chémie.

Bohaté príslušenstvo, vhodné na najrôznejšie povrchy

Ariete 4146 XVapor Deluxe pracuje s príkonom 1 500 W, pričom vypúšťa paru silou 5 bar. V priebehu 8 minút čistič pripraví paru na aktívne používanie. Doba činnosti pary je až 1 hodina, počas ktorej pohodlne vyčistíte celú domácnosť. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo, ktoré jeintegrované priamo v tele parného čističa, vďaka ktorému je práca jednoduchšia. Široká škála príslušenstva umožňuje jednoduché čistenie okien, škár a ťažko dostupných miest. Množstvo pary môžete regulovať podľa potreby. Indikátor zapnutia a indikátor pripravenosti signalizuje možnosť použitia.

Dodávané príslušenstvo:

  • Dve predlžovacie trubice
  • Dýza
  • Nadstavec na čistenie podláh
  • Kefa na podlahy
  • Nadstavec na čistenie okien
  • Veľká guľatá kefa
  • Malá guľatá kefa
  • Lievik
  • Odmerka
  • Vysokotlaková hubica
  • Kefa a handrička na čalúnenie
  • Návlek na čistenie podláh

Ariete 4146 XVapor Deluxe čistí, dezinfikuje a prirodzene zbavuje zápachov

Pomocou prirodzenej sily pary parný čistič Ariete čistí všetky povrchy v domácnosti, zbaví ich zápachu, dezinfikuje a likviduje baktérie. Tým zaisťuje maximálnu hygienu bez použitia chemických čistiacich prostriedkov. Možno ho použiť na všetky druhy povrchov; od dlažby, cez sklenené povrchy, až po psie pelechy, klietkyalebo akvária.

4 výhody parného čistenia:

Žiadne chemické látky

Použitím iba jednej nádobky s vodou a pary nie sú potrebné škodlivé chemické látky na získanie dokonalej čistoty. To znamená, že v domácnosti nebudú žiadne zvyškové stopy chemikálií alebo silných zápachov.

Pohodlie

Rýchly ohrev, nádržka na vodu využiteľná na nepretržité použitie a praktické riešenie na jej opätovné umiestnenie; to všetko robí čistenie podláh a povrchov oveľa jednoduchšou a príjemnejšou prácou než tradičné použitie metly a vedra.

Hygiena

Para sa tvorí pri teplote 100 °C. Povrchy sú hygienicky neškodné a voňavé. Vírusy, mikroorganizmy a baktérie sú odstránené už pri prvom kontakte. Výsledkom je prirodzená čistota, efektívne a ideálne pre alergikov aj malé deti.

Výkon

Vysoký tlak pary je vytváraný na odstránenie aj tých najodolnejších nečistôt v priebehu niekoľkých sekúnd. Odstraňuje nečistoty z akéhokoľvek povrchu: dlaždíc, nehrdzavejúcej ocele a iných lesklých povrchov.


Ariete 4146 XVapor Deluxe

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Objem nádoby 1,6 l
Tlak pary 5 bar

Funkcie

Funkcie Nastaviteľný výstup pary, Indikátor pripravenosti pary
Kód:  ARIPC009a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ART 4146

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16