Obnoviť stránku

Ariete 4103

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ariete 4103

Zaistite si dokonale čistú domácnosť s príručným vysokotlakovým parným čističom Ariete 4103. Parný čistič vám uľahčí upratovanie a dezinfekciu v domácnosti bez použitia chemických prostriedkov. Disponuje dostatočným tlakom pary 3 bar a dobou nepretržitej prevádzky 20 minút. Voda, z ktorej je para vyrábaná, je umiestnená v 175 ml nádržke a ohreje sa v priebehu 2 až 3 minút.

Veľkou výhodou použitej technológie je absolútna nezávadnosť, nie je nutné použiť akékoľvek chemické prostriedky, takže zároveň šetríte aj životné prostredie. Para spoľahlivo odstraňuje zašlé nečistoty a mastnotu, navyše zabíja roztoče. Ideálne použitie je v kuchyni, kúpeľni, na umývanie okien alebo čistenie textilného nábytku, ale vďaka širokému príslušenstvo sa dá použiť na čistenie najrôznejších miest.

Parametre a špecifikácie:

Nádržka na vodu:
175 ml

Tlak pary:
3 bar

Dĺžka prívodnej šnúry:
6 m

Výkon:
900 W

Príslušenstvo:
kefa na tkaniny
90 ° tryska
guľatý kefka
stierka na čistenie okien
odmerka
lievik

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 900 W
Objem nádoby 0,18 l
Tlak pary 3 bar
Kód:  BEU431c
Produktové číslo:  ARI-4103

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01