Obnoviť stránku

Ariete 2877/03

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
52,90 €

Ariete 2877/03

Už nemusíte babičkám závidieť bacuľaté kanvice na čaj. Ak túžite po originálnej rýchlovarnej kanvici v retro štýle, stačí si objednať kanvicu Ariete Vintage s otočnou základňou o 360°. Kanvica bude skvele dopĺňať ďalšie zariadenia kuchyne v retro dizajne. Kanvica skvele padne do ruky. Má ergonomickú rukoväť s povrchovou úpravou soft touch.

Teplo a útulno babičkinej kuchyne u vás doma

  • krémová farba v pastelovom odtieni
  • navonok sa kanvica tvári ako obyčajná kanvica na kachle

Je jedinečná

Klame svojim dizajnom. Kanvica na kachle s píšťalkou ohlasujúcou, že vrie voda alebo moderná rýchlovarná kanvica do elektrickej zásuvky? Pripravte sa na to, že sa hostia budú chcieť presvedčiť na vlastné oči. Budú nadšení rovnako ako vy. Pri varení kávy a čaju oceníte praktický indikátor úrovne vody v kanvici a vnútorný odnímateľný odvápňovací filter.

 
 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa
Príkon 2 000 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Béžová
Kód:  ARIRK001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ART 2877/03
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08