Obnoviť stránku

Ariete 2706/2

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ariete 2706/2

Parný čistič Ariete 2706/2 v bielej farbe prináša do vašej domácnosti hygienickú čistotu bez roztočov, baktérií a iných nečistôt. Je ideálnym spojením parného mopu a výkonnej metly. Kombináciou týchto dvoch funkcií získate jedinečného pomocníka pre údržbu vašej domácnosti. Zároveň môžete tieto funkcie využiť aj samostatne. Vďaka efektívnej pare a nekompromisnému saciemu výkonu môžete čistič použiť na všetky typy podláh, vrátane parkiet. Po nasadení špeciálneho nadstavca s ním vyčistíte aj koberce a ďalšie povrchy. Nádržka na vodu má objem 500 ml a vystačí až na 20 minút nepretržitého rovnomerného použitia pary. Filter vodného kameňa predlžuje životnosť mopu. Hlavica sa otáča o 180°, čo zaručuje jednoduchú manipuláciu s prístrojom a pohodlnú dostupnosť aj ťažko dosiahnuteľných miest. Skladacia rukoväť uľahčuje uskladnenie čističa. 

Kľúčové vlastnosti mopu Ariete 2706/2 biela farba

  • Prírodná sila pary spojená so zametaním
  • Mop Ariete zbaví podlahy nečistôt, roztočov i baktérií
  • Po použití je podlaha ihneď čistá
  • Nádobka na vodu s objemom 500 ml
  • Pri jednom naplnení vystačí až na 20 minút
  • Hlavica otočná až o 180°
  • Skladacia rukoväť uľahčuje uskladnenie prístroja
  • Súčasťou vybavenia je odnímateľná nádoba na kefu, vákuový spodok na kefu, dva návleky z mikrovlákna, nadstavec na čistenie kobercov, odmerka

Dopĺňajúce informácie:

Výkon:
1 500 W

Objem:
500 ml

Doba prevádzky:
20 min

Dĺžka kábla:
5 m

Rozmery:
270 × 230 × 1 215 mm

Hmotnosť:
4,4 kg

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Kód:  ARIPC013
Produktové číslo:  2706/2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08