Obnoviť stránku

Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa)

3,6 3 hodnotení

Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa)

Arduino je Open-Source platforma pre ľahký návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovanie a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi snímačmi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

S Arduino na internet

GSM modul vám jednoducho umožní pripojiť váš projekt na platforme Arduino k internetu prostredníctvom GPRS siete. Všetko čo potrebujete, je tento modul s integrovanou anténou a ľubovoľná SIM karta umožňujúca prístup k GPRS sieti. Vďaka knižničným funkciám obsiahnutým vo vývojovom prostredí Arduino IDE budete schopní okrem dátového spojenia realizovať tiež telefonovanie a posielanie SMS správ. Modul je založený na modeme Quectel M10 a ako je u projektoch Arduino zvykom, hardvér aj softvér je k dispozícii ako open-source.

Parametre a špecifikácia:

Modem:
Napájanie: 5 V
Komunikácia: AT príkazy
Frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
Maximálna rýchlosť: 85,6 kb/s

Podporované v IDE:
Od Arduino IDE 1.0.4

Kompatibilita:
Arduino Uno

 

Kód:  ARD111b
Produktové číslo:  A000105
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02