Obnoviť stránku

AQARA

Aqara inteligentná domácnosť – banner 1
Aqara inteligentná domácnosť – banner 2
Aqara inteligentná domácnosť – banner 3

Aqara: pokročilé a dostupné riešenia pre inteligentnú domácnosť

Spoločnosť Aqara je jedným z najväčších poskytovateľov inteligentných domácností. Názov firmy je odvodený z dvoch latinských slov: „acutulus” (inteligentný) a „ara” (domov). Veríme, že si každý pre svoju domácnosť zaslúži inteligentné riešenia, ktoré sú krásne navrhnuté, majú dlhú životnosť a ľahko sa používajú. V našej ponuke nájdete širokú škálu vychytaných produktov od rôznych inteligentných senzorov až po vypínače, ovládače záclon alebo inteligentné dverné zámky. V posledných niekoľkých rokoch spoločnosť Aqara otvorila viac ako 700 predajní, aby poskytla individuálnejšie dômyselné riešenia všetkým domácnostiam aj podnikom. Nielen vďaka tomu sa na ňu dnes spolieha viac ako 7 miliónov používateľov po celom svete. Stavte aj vy na technologicky pokročilú, komplexnú a dostupnú inteligentnú domácnosť Aqara.

Aqara cieli na prelamovanie používateľských bariér

Aqara cieli na prelamovanie používateľských bariér

Aqara svojimi produktmi odpovedá na prieskumy najzásadnejších používateľských bariér v systémoch inteligentných domácností. Iné smart home systémy kladú prekážky svojou prílišnou zložitosťou, nezavedenou značkou alebo nedostatkom intuitivity a kompatibility. Aqara tak prináša overené výrobky, ktoré ponúknu jednoduchú inštaláciu aj ovládanie, a zároveň široké využitie, kompatibilitu s otvorenými platformami typu Google Home, podporu technológií, ako ZigBee alebo AI a štýlový dizajn.

Zariadenia Aqara dizajnované do každej domácnosti

Aqara produkty poskytujú čistý vonkajší dizajn na pohodlnú a jednoduchú inštaláciu, prvotné nastavenia a celé ovládanie. Pre väčšinu zariadení nie sú potrebné žiadne skrutky ani kabeláž. Ovládanie prebieha jednoducho v aplikácii Aqara Home alebo v aplikáciách inteligentných domácností tretích strán, ako Google Home, Amazon Alexa či Apple HomeKit. Samozrejmosťou je energetická úspornosť so životnosťou batérií až 5 rokov.

Zariadenia Aqara dizajnované do každej domácnosti
Prvotriedna kompatibilita Aqary s Apple HomeKit

Prvotriedna kompatibilita Aqary s Apple HomeKit

Spoločnosť Aqara je jedným z najväčších výrobcov zariadení pre smart domácnosť kompatibilných s Apple HomeKit systémom. V tejto kategórii nájdete viac ako 240 produktov vrátane inteligentných senzorov, drôtových aj bezdrôtových vypínačov, domácich bezpečnostných kamier, smart ovládačov tienenia či inteligentných dverných zámkov. Úzka spolupráca so spoločnosťou Apple prináša prelomovú používateľskú skúsenosť a istotu, že budete môcť využívať novo vydané funkcie vždy medzi prvými.

Aqara a jej vstavaná AI technológia

Aby sa smart domácnosť prispôsobila vašim osobným potrebám, ponúka Aqara aj vstavanú technológiu AI, ktorá rozpoznáva pohyby, odtlačky prstov, gestá, tváre, správanie, objekty a situácie. Rozpoznávacia kamera napríklad dokáže rozoznať, kto práve prišiel domov alebo deteguje pád blízkeho a upozorní vás na možné zranenie. Pomocou „OK” gesta ruky potom dokážete napríklad rozsvecovať svetlá a zovretím dlane v päsť zase zhasínať.

Aqara a jej vstavaná AI technológia
Aqara sa zaväzuje k podpore protokolov budúcnosti

Aqara sa zaväzuje k podpore protokolov budúcnosti

Aqara postupne umožňuje prístrojom pripojeným cez protokol na diaľkové ovládanie – ZigBee – kompatibilitu s technológiou Matter zaisťujúcou interoperabilitu systémov automatizácie domácnosti od rôznych výrobcov. V ďalších krokoch firma uvedie rad produktov plne kompatibilných s novým protokolom Matter. Výsledkom má byť až 200 spoločností podporujúcich jeden spoločný komunikačný jazyk na vzájomné prepojenie najrôznejších IoT zariadení.

Riešenie pre smart domácnosť Aqara.

Aqara – v spojení so smart domácnosťou doma aj v práci.

Spresniť parametre
80 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18