Obnoviť stránku

Approx Billow ebook E2TP purpurová

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Approx Billow ebook E2TP purpurová

Čítačka s farebným TFT displejom ponúka čitateľom všestranné pohodlie nielen pri čítaní, ale aj prezeraní filmov, obrázkov či počúvaní hudby. Dominuje jej 7-palcový displej s rozlíšením 800 x 480 obrazových bodov, na ktorom budete hltať aj tie najdlhšie romány. Kapacita 2 GB vystačí na viac ako 1400 kníh, a tak budete mať všetku knižnicu vždy so sebou. Samozrejme nechýba možnosť rozšírenia až na 32 GB pomocou micro SD karty.


Kľúčové vlastnosti:

  • Čítanie, počúvanie hudby, sledovanie filmov
  • Farebný displej
  • Jednoduché ovládanie

Multiumelec

Podpora celej škály formátov vám otvára možnosti čítať takmer všetko. S formátom ePUB si jednoducho požičiate knihy z lokálnych knižníc, ktoré disponujú elektronickým archívom. Na farebnom TFT displeji si vychutnáte svoju knižku s obrázkami a ilustráciami v jasných farbách. A keď si budete chcieť dať od čítania na chvíľu pauzu, pustite si svoju obľúbenú hudbu či film. Vďaka 3,5 mm konektoru si môžete pripojiť slúchadlá.

Hardwarove ovládanie

Otáčanie stránok, a to horizontálne aj vertikálne, je riešené hardvérovými tlačidlami na pravej strane. Pod displejom tróni celkom 5 tlačidiel. Viacsmerové multimediálne tlačidlo umožňuje ľahký pohyb v ponuke a prístup k súborom a funkciám. Zvyšné štyri tlačidlá zastávajú funkcie hľadanie, späť, ďalšia kapitola, vypnúť/zapnúť. Nový optimalizovaný procesor zabezpečí rýchle otáčanie stránok.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7 " (17,78 cm)
Rozlíšenie VGA 800 × 480

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, FB2, HTML, TXT, RTF

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby, Prehrávanie videa, Prehliadač obrázkov

Pamäť

Komunikácia a porty

Konektory Mini USB, Jack (slúchadlá)

Konštrukcia

Farba Purpurová
Šírka 123 mm (12,3 cm)
Výška 195 mm (19,5 cm)
Hĺbka 12 mm (1,2 cm)
Kód:  MD055a24c
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18