Obnoviť stránku

Approx Billow Ebook E2TLB modrá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Approx Billow Ebook E2TLB modrá

Ľahká, skladná a pevná čítačka Approx Billow poteší každého milovníka kníh a multimédií. Často cestujete, ale bez literatúry a hudby nevydržíte ani deň? V tom prípade je elektronická čítačka nevyhnutnou súčasťou vašej výbavy. Vnútorné úložisko vám ponúkne 4 GB s možnosťou rozšírenia až o 16 GB kartu micro SD, teda sa nemusíte báť, že by ste nemali miesto na svoje obľúbené tituly. Elektronickej čítačke Approx Billow ebook E2TLB nechýba podpora digitálnych obrazových formátov a prehrávanie hudby.

Kľúčové vlastnosti modrej elektronickej čítačky Approx Billow ebook E2TLB

  • Dostatok miesta (4 GB + až 16 GB)
  • Farebný 7" TFT displej
  • Nízka hmotnosť na prenášanie (170 g)
  • Batéria vydrží až 40 hodín (1 500 mAh)
  • Univerzálna podpora obrázkov aj audio súborov
  • Jednoduchý a svižný operačný systém

Dizajn nadovšetko

Modrá čítačka Approx Billow Ebook E2TLB sa môže chváliť predovšetkým kompaktnými rozmermi, ktoré u konkurencie len tak nenájdete. Zariadenie sa zmestí do tašky, batohu alebo kabelky a vďaka nízkej hmotnosti o ňom vôbec nebudete vedieť. Poteší tiež pevný rám okolo jemného TFT displeja šetrného k očiam, ktorý prístroj ochráni pred neopatrnou manipuláciou aj nepriaznivým prostredím. Zariadenie si teda môžete bez obáv vziať na dovolenku, do školy alebo ho využiť pri dlhých cestách. Na spodnej strane nechýba nenápadný 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel.

Jednoduchosťou Approx Billow oslní

O plynulosť a rýchlosť systému nie je núdza. Elegancia spolu s ľahkou manipuláciou hrá prvé husle a funkcia prispôsobenia obrazovky textu zariadi bezproblémové čítanie. Displej sa automaticky nastaví tiež podľa toho, v akom prostredí sa nachádzate, takže nočné čítanie nie je pre elektronickú čítačku Approx Billow ebook E2TLB žiadnou výzvou. Samozrejmosťou je možnosť prehrávať videá, počúvať hudbu a prechádzať fotografie. 

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7 " (17,78 cm)
Rozlíšenie VGA 800 × 480

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, EPUB, FB2, TXT, PDB

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby, Prehrávanie videa, Prehliadač obrázkov
Výbava Dotykový displej, Reproduktor

Pamäť

Komunikácia a porty

Konektory Mini USB, Jack (slúchadlá)

Konštrukcia

Farba Modrá
Šírka 123 mm (12,3 cm)
Výška 195 mm (19,5 cm)
Hĺbka 12 mm (1,2 cm)
Hmotnosť 170 g
Kód:  NT213e2d1
Produktové číslo:  E2TLB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06