Obnoviť stránku

Approx Billow Ebook E2TB čierna

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Approx Billow Ebook E2TB čierna

Elektronická čítačka kníh Approx Billow s farebným TFT displejom ponúka čitateľom všestranné pohodlie nielen pri čítaní, ale aj sledovaní filmov, prezeraní obrázkov či počúvaní hudby. Dominuje jej 7-palcový displej s rozlíšením 800 × 480 obrazových bodov, na ktorom budete hltať aj tie najdlhšie romány. Skapacitou 2 GB, ktorá vystačí až na 1 400 kníh, budete mať svoju knižnicu vždy pri sebe. Samozrejme nechýba možnosť rozšírenia až na 16 GB pomocou micro SD karty.


Hlavné prednosti Approx Billow Ebook:

  • Čítanie, počúvanie hudby, prezeranie obrázkov, sledovanie filmov
  • Farebný TFT displej
  • Rozšírenie pamäte až o 16 GB
  • Jednoduché ovládanie

Všeumelec

Approx Billow Ebook podporuje celú škálu formátov, ktorá vám otvára možnosti čítať takmer všetko. S formátom ePUB si jednoducho požičiate knihy z lokálnych knižníc disponujúcich elektronickým archívom. Na farebnom TFT displeji si vychutnáte svoju knižku s obrázkami a ilustráciami v jasných farbách. A keď si budete chcieť dať od čítania na chvíľu pauzu, pustite si svoju obľúbenú hudbu či film. Vďaka 3,5 mm konektoru si môžete pripojiť slúchadlá.

Hardvérové ovládanie

Na pravej strane elektronickej čítačky kníh je hardvérovo riešené otáčanie stránok, a to horizontálne aj vertikálne. Pod displejom tróni celkom 5 tlačidiel. Viacsmerové multimediálne tlačidlo umožňuje ľahký pohyb v ponuke a prístup k súborom a funkciám. Zvyšné štyri tlačidlá potom zastávajú funkcie hľadania, späť, ďalšia kapitola, vypnúť/zapnúť. Novo optimalizovaný procesor zaisťuje rýchle otáčanie stránok.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 7 " (17,78 cm)
Rozlíšenie VGA 800 × 480

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, FB2, HTML, TXT, RTF, PDB

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby, Prehrávanie videa, Prehliadač obrázkov

Pamäť

Komunikácia a porty

Konektory Jack (slúchadlá)

Konštrukcia

Farba Čierna
Šírka 117 mm (11,7 cm)
Výška 169 mm (16,9 cm)
Hĺbka 8 mm (0,8 cm)
Hmotnosť 170 g
Kód:  NT213e2d2
Produktové číslo:  E2TB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07