Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple Watch Ultra 49 mm titánové puzdro so zeleným alpským ťahom – Medium

4,8 15 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

Apple Watch Ultra 49 mm titánové puzdro so zeleným alpským ťahom – Medium

Smart hodinky Apple Watch Ultra 49 mm so zeleným alpským ťahom

Čas na divočinu

Nekompromisné schopnosti v pevnej konštrukcii. Neporovnateľná presnosť GPS v hustej mestskej zástavbe. Batéria až na 36 hodín. Tri špecializované remienky pre športovcov a dobrodruhov, ktorí posúvajú svoje limity. Všetky funkcie, čo potrebujete na svoje zdravie, bezpečie a komunikáciu. To sú v kocke nové smart hodinky Apple Watch Ultra!

Dizajn

Technický vrchol na vašom zápästí

Smart hodinky Apple Watch Ultra sa pýšia húževnatou a pritom vrcholne elegantnou konštrukciou, ktorá obstojí aj proti nepríjemným prírodným živlom. Stále zapnutý Retina displej presvieti aj drsné podmienky. A nastaviteľné fyzické tlačidlo Akcia potom umožní ovládať vybrané funkcie po hmate. Každý detail je tak podriadený vrcholným výkonom.

Apple Watch Ultra 49 mm

Vytrvalostné športy

Športujte oveľa dlhšie na jedno nabitie

Pokročilejšie tréningové ukazovatele vrátane zón srdcového tepu. Meranie niekoľkých športových disciplín v jednom záprahu. Batéria s úžasnou výdržou až na 36 hodín normálneho používania. Alebo s ešte dlhšou výdržou v režime nízkej spotreby. Hodinky idú bežcom na ruku.

Apple Watch Ultra 49 mm

Dobrodružstvo

Nad mraky, za horizont a zase späť

Na zápästí ustoja smart hodinky Apple Watch Ultra aj extrémne teploty a prevýšenia. Majú exkluzívny ciferník s integrovaným kompasom a nočným režimom na použitie po zotmení. A sirénu, ktorá je počuť na vzdialenosť 180 metrov. Môžete s nimi vyraziť kamkoľvek. A pomôžu vám sa bezpečne vrátiť.

Apple Watch Ultra 49 mm

Oceán

Smart hodinky Watch Ultra sa ani pod vodou nedržia pri zemi

Vodoodolnosť do 100 metrov. Certifikácia na rekreačné prístrojové potápanie do 40 metrov. Hĺbkomer na pohotový prehľad o najdôležitejších ukazovateľoch. A exkluzívna aplikácia Oceanic+, ktorá funguje ako plnohodnotný potápačský počítač. Hodinky Apple Watch Ultra sú nabité inováciami, ktoré idú do väčších hĺbok.

Apple Watch Ultra 49 mm

Zdravie a bezpečnosť

Pomoc príde v správnu chvíľu

Snímanie teploty: umožňuje spätný odhad doby ovulácie a pokročilé sledovanie menštruačného cyklu.
Detekcia nehody a pádu: hodinky poznajú, že došlo k vážnej autonehode. A keď nereagujete, automaticky zavolajú záchranárom.
Vyspelé zdravotné snímače: Vygenerujte si v aplikácii EKG elektrokardiogram podobný jednozvodovému EKG. A kedykoľveksi zmerajte hladinu kyslíka v krvi.

Vyhotovenie

Smart hodinky Apple Watch Ultra s novými remienkami

Prepracované a celkovo robustnejšie telo hodiniek Apple Watch Ultra je doplnené o nové remienky. K dispozícii sú varianty s trailovým ťahom (nekomplikované zapínanie na suchý zips), alpský ťah (ľahký a odolný opasok z dvoch textilných vrstiev, so sponkou v tvare G) a oceánsky remienok (ľahká a pružná guma s titánovou prackou).

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS iOS
Verzia kompatibilného OS iOS 16

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 2 "
Typ displeja OLED
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 49 mm
Materiál puzdra Titán
Farba puzdra Strieborná
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 61,3 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS
Typ NFC platby Apple Pay
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Integrované mapy, Always On Display, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Potápačské funkcie

Notifikácie a volania

Telefonovanie S eSIM kartou (číslo rovnaké s telefónom)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek watchOS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Zelená
Materiál remienka Plast
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 14,5 cm
Max. obvod zápästia 19 cm

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 36 h (1,5 d)
Kapacita úložiska 32 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel
Kód:  JA049ult10
Produktové číslo:  MQFN3CS/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01